Ben Cristovao a Projekt Puma Heroes

Ben Cristovao a Projekt Puma Heroes

8. října 2021, Puma, Ben Cristovao, Puma Heroes

Sponzorované odkazy

Globální sportovní značka PUMA startuje ve spolupráci se slavným zpěvákem Benem Cristovao projekt PUMA HEROES a dávají tak začínajícím kreativním lidem příležitost ukázat, co v nich je a nastartovat jejich kariéru ve vysněném oboru.

Ben da Silva Cristóvao, známý pod uměleckým jménem Ben Cristovao, je český zpěvák, textař, sportovec a herec, jenž byl v roce 2021 s písní „Omaga“ nominován jako reprezentant České republiky na Eurovision Song Contest 2021 a dostal se až do druhého semifinále. Jakožto nový ambasador značky PUMA uvedl:* „Vím, jak je těžké se v branži prosadit jako úplný nováček. Sám jsem na začátku dostal možnost ukázat svůj talent a chci tu šanci dát i dalším. Vím, že spousta lidí umí skvělý věci, jsou mega tvůrčí a kreativní a mají luxusní nápady, jen si v tom ale třeba pořád tolik nevěří, anebo nedostali příležitost, kterou by si přáli. Společně s PUMA proto oslovujeme všechny nadšence, jejichž snem je jednou se živit tím, co je baví. Chceme jim pomoci rozvíjet jejich superschopnosti. Těším se, co společně vymyslíme!“*

V rámci PUMA HEROES dostane čtveřice mladých talentů z oblastí, mezi něž patří například fotografování, video produkce, design, styling nebo vizáž, příležitost rozvíjet své dovednosti. Společně s Benem realizují vlastní nápady přímo pro značku PUMA a jejich díla budou k vidění na webu i sociálních sítích. Čtyři vybraní také získají vlastní profily na webu projektu s ukázkami jejich práce. Ty jim poslouží jako portfolio a pomohou jim nastartovat kariéru v oboru a získat nové kontakty.

Katarzyna Weslawowicz, hlava marketingu značky PUMA ve východní Evropě, dodala: „Dnešní mladá generace tvorbou videí a kreativního obsahu přímo žije. Na TikToku a Instagramu se každý stává kreativcem. Skrze projekt PUMA HEROES chceme dát mladým lidem možnost rozvíjet se v tom, co je baví a prosadit se mezi profesionály.”

zdroj foto: PUMA

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu