Objevte recyklovanou kolekci denimu

Objevte recyklovanou kolekci denimu

18. října 2021, denim, dámské oblečení, kolekce, recyklace

Sponzorované odkazy

H&M představuje novou kolekci, jež se nese v duchu recyklovaného denimu a potěší tak všechny příznivce takzvané slow-fashion a udržitelné módy.

Kouzlo denimu

Denim je mimořádně trvanlivá a zároveň poddajná tkanina. Mezi její přednosti patří velká odolnost, a to především vůči oděru. Charakterizuje ji také fakt, že po mnoha vypráních měkne. Nejčastěji se využívá na zhotovení sukní, kalhot, šatů a bund, a přesně takové kousky si nyní můžete prohlédnout na e-shopu H&M. Výjimečnost této kolekce spočívá v tom, že se skládá ze 100% recyklovaných tkanin, přízí a etiket, jakož i z částečně recyklovaných kovových zipů a detailů jednotlivých modelů.

Výhoda džínoviny je, že nikdy nevyjde z módy. Setkáváme se s ní už celá desetiletí a nic nenaznačuje tomu, že by její sláva pomíjela, ba naopak. Čím dál více je navíc třeba dbát na životní prostředí a udržitelnou módu, a H&M se snaží jím lepším příkladem pro fast-fashion značky, přičemž stále nabízí modely za dobré ceny. Podívejte se například na tuto džínovou oversized bundu za cca 1 099 Kč nebo na tyto volné džíny s vysokým pasem za cca 799 Kč.

zdroj foto: H&M

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu