Levi’s® partnerem Diploma Selection na Designblok 2021

Levi’s® partnerem Diploma Selection na Designblok 2021

9. října 2021, Levi’s®, Diploma Selection, Designblok 2021

Sponzorované odkazy

Mezinárodní soutěž mladých talentů Diploma Selection letos podpoří Levi’s® ve formě speciální ceny pro vítěze nejlepšího produktového designu i módy. Současně Levi’s® představuje vlastní ocenění, které dá vítězi možnost se podílet na vlastní upcyklované kapsulové kolekci pod značkou Levi’s®. Tato spolupráce jde ruku v ruce s dlouhodobým záměrem Levi’s® podporovat mladé talenty a zdůrazňovat důležitost upcyklované a udržitelné módy.

Buy Better Wear Longer

Po předešlé kampani Buy Better Wear Longer, se kterou Levi’s® chtěl upozornit na možnosti udržitelné módy, pokračuje značka ve stejném duchu i ve spojení s Designblokem. Spolupráce ctí stejné hodnoty – tematizování upcyklování staršího oblečení a vyzdvižení udržitelnosti nad rychlou trendovostí. A kde jinde hledat spojence pro prosazování těchto dvou zásadních pilířů budoucnosti módy než mezi mladými talenty, kteří tuto budoucnost budou tvořit. Levi’s® jim nabízí možnost ji vytvořit společně.

Diploma Selection

Diploma Selection představí na Designbloku 2021 celkem 15 nejlepších prací v oblasti produktového designu a 15 módních kolekcí ze 143 přihlášených diplomových prací z 38 škol a 16 evropských zemí. Pro mladé talenty jde často o první možnost se představit na mezinárodní scéně. Nově získají oba vítězové z hlavních dvou kategorií – nejlepší módní design a nejlepší produktový design – finanční odměnu od Levi’s® v hodnotě 1000 Euro pro každého.

Speciální ceny Levis

Kromě těchto finančních cen získají dva finalisté ještě speciální cenu – Special Price Diploma Selection Product design category by Levi’s® & Special Price Diploma Selection Fashion design category, díky které budou mít jedinečnou možnost vytvořit upcyklovanou kolekci oblečení a podílet se na jedinečné instalaci v obchodě Na Příkopech. Bez ohledu na absolutní vítěze Diploma Selection, budou vybráni dva z každé kategorie, kteří zanechají v Levi’s® svůj otisk. totiž navrhnou pro Levi’s® upcyklovanou kapsulovou kolekci a vytvoří originální instalaci v obchodě Na Příkopech.

Touto cenou Levi’s® pokračuje v podpoře mladých talentů a stává se partnerem i české designérské scény včetně návštěvníků, kterým nabídne úžasnou možnost, jak se poodle na něčem novém.

Instalace Štěstí v Gabriel Loci

V rámci Designbloku 2021 bude k shlédnutí v Gabriel Loci speciální Levi’s® instalace, která interaktivně zapojí návštěvníky do letošního téma celého veletrhu, kterým je štěstí. Z řady slovních spojení zvýrazněních na stěně si bude moct každý vybrat 5, které vlastnoručně propojí. Pět nejčastějších slovních spojení bude tématem budoucí upcyklované kapsulové kolekce a její prezentace skrze speciální instalace přímo v obchodě.

Instagram soutěž

Pro fanoušky Levi’s® na sociálních sítích je současně připravená i možnost soutěžit na Instagramovém účtu Levi’s® Česko. Tam budou postupně představeni všichni finalisté Diploma Selection a každý si může tipnout vítěze. Mezi ty, kteří si tipnou správně vylosujeme jednoho vítěze ikonických Levi’s® 501 džínsů.

Levi’s® na Designblok 2021 je ideálním propojením nadčasového designu a lokálních talentů a budoucích designérů a návrhářů. První ročník z mnoha.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu