Výherci Special Price Diploma Selection by Levis

Výherci Special Price Diploma Selection by Levis

12. října 2021, Výherci, Special Price Diploma Selection by Levis, design, fashion

Sponzorované odkazy

Designblok 2021 je již za námi a v rámci něj se rozdaly ceny pro finalisty mezinárodní soutěže Diploma Selection.

Levis daroval vítězům hlavní ceny 1000 Euro a ocenil další dva výherce cen Special Price Diploma Selection Product design category by Levis & Special Price Diploma Selection Fashion design category by Levis, kterými jsou v kategorii produktový design Filip Krampla a pro módu Natálie Dufková.

produkt Filipa Kramply

Filip Krampla

Filip Krampla je absolventem Univerzity Jana Evangelisty Purkyně a na Designbloku vystavoval křeslo, které tematizuje omezení plýtvání dřeva při výrobě nábytku. Elegantní a subtilní křeslo využívá také lepidlo z odpadního ligninu, které je přirozenou součástí dřeva.

Natálie Dufková

Natálie Dufková je absolventkou UMPRUM Praha a vyhrála se svojí HER COLLECTION, která oslavuje ženskost a krajku. Jedním z motivů kolekce byla spolupráce s českou firmou Topak. Jde o poslední středoevropskou továrnu na paličkovanou krajku s tradicí od roku 1908. Vybraný vzor pro kolekci nebyl v černé barvě ještě nikdy vyroben, proto je originální a exkluzivní.

Natálie Dufková – Fashion

Oba výherci získali od Levis kromě finanční odměny 1000 Euro ještě možnost vytvořit jedinečnou upcyklovanou kolekci oblečení pro Levis a podílet se na instalaci v obchodě Na Příkopech. Tématem obojího bude pět hesel, které vybrali sami návštěvníci Designbloku pomocí interaktivní instalace. Skrze ní odpovídali na dotaz, co pro ně znamená štěstí. Nejčastějšími odpověďmi byly Láska, Přátelství, Rodina, Příroda a Svoboda.

  • Zdroj foto: Levis
  • Úvodní foto: fashion produkt by Natálie Dufková
  • Zdroj info: Daniela Stára Hannová
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu