Kolekce Pandora Moments nabízí nové způsoby nošení šperků

Kolekce Pandora Moments nabízí nové způsoby nošení šperků

22. října 2021, pandora, kolekce Moments, šperky

Sponzorované odkazy

Když se jedná o sebevyjádření pomocí stylu, je základem správná volba. Inovativní nové designy z kolekce Pandora Moments jsou vyjádřením naprosté svobody – svobody zvolit si svůj vlastní vzhled a sdělit svůj vlastní příběh. Oslavte s touto kolekcí moderní vyprávění příběhů a noste osobní šperky, které vám připomínají lidi, vášně, vzpomínky a sny, které vás pohánějí kupředu.

Vybrat si můžete závěsy na přívěsky, klíčenky, kruhové náušnice nebo přívěsky, které Vám nabízejí svěží způsoby, jak mít své oblíbené přívěsky u sebe a vzít je všude sebou. Stylové designy zhotovené z kovů vysoké kvality, které symbolizují značku Pandora, doplní Váš outfit a momentální náladu při jakékoliv příležitosti.

Povzneste svůj pracovní vzhled a oživte jej přívěskem, který si připnete na kabelku spolu s dalšími přívěsky, které milujete. Klíčenka s oblíbenými přívěsky navíc propůjčí Vaší kabelce třpyt a hravost.

Přívěsky k džínům

Kruhy na přívěsky, které si připnete k džínsům jsou velice cool doplňkem pro neformální příležitosti, jako je třeba posezení s přáteli. Náhrdelníkový přívěsek Pandora O Pendant má detailně propracovaný design hadovitého řetízku a je inspirovaný písmenem O s korunkou z loga Pandora. Tento krásný ručně dokončovaný šperk ze stříbra nebo kovu Pandora Rose a třpitivou sponou můžete doplnit až sedmi přívěsky. Na střední velikost se jich vejde pět a na ten malý kruh zapnete až 3 přívěsky.

Rebelská tanečnice

Pokud máte Vy nebo někdo z blízkých rádi sport nebo třeba tanec, tak i pro takové chvíle a vzpomínky jsou zde přívěsky. Buďte rebelskou tanečnicí a odhalte svou odvážnou stránku s visacím přívěskem s baletními střevíčky. Jeden střevíček zdobí motiv tetování se srdcem a šípem a druhý má na sobě třpytivé cvočky. Tento punkově laděný šperk ze stříbra, který doplňuje růžová glazura se dokonale hodí pro každého, kdo věří v sebevyjádření a zůstává věrný sám sobě.

Nadšená učitelka

Znáte osobu, která je nadšenou učitelkou? Obdarujte ji šperkem s visacím přívěskem Tabule na psaní. Tento ručně dokončovaný visací přívěsek s tabulí na psaní ze stříbra zdobí rámeček s texturou dřeva a malý srdcový detail symbolizující mycí houbu. Na jedné straně je vyryto slovo „Teach“ a na druhé straně najdete rytinu „With heart“.

Zdroj foto:Pandora

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii doplňky, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje, šperky a hodinky a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu