Vrstvení je stále módní: Jak na ně?

Vrstvení je stále módní: Jak na ně?

26. října 2021, podzim, H&M, vrstvení, dámská móda

Sponzorované odkazy

Vrstvení oblečení je něco, čeho se mnoho lidí bojí a namísto experimentování s různými druhy a styly oblečení raději volí klasiku, která sice nezamrzí, ale ani nenadchne. S** podzimní kolekcí H&M** to však už nemůže být jednodušší: a my vám poradíme, jak na to!

Pletené vesty

Obrovským trendem dnešní módy jsou pletené vesty všemožných střihů, barev a vzorů. Mohla by vás napadnout otázka: Jak mě má zahřát svetr bez rukávů? Zde však přichází ono kouzlo vrstvení – oblečte si pod ni košili nebo upnuté tričko s dlouhým rukávem! A pakliže má košile límeček, vytáhněte si ho zpod vesty, aby celý vzhled dovršil. Volit můžete mezi základními barvami bez složitých vzorů a těmi hravými, jež rozzáří váš obličej.

Kombinace svetru a košile

Pokud se vám líbí koncept košile, ale stále nejste fanouškem vest, vyberte si ze sortimentu H&M nějaký svetr či bundu, z pod které vám bude košile vyčnívat a dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc.

Sukně v zimě? Proč ne!

Se správným vrstvením nebudete v těchto chladných měsících mrznout ani v sukni. Zkombinovat ji můžete s rolákem, mikinou, kotníkovými botami nebo dokonce s kozačkami. Přes to všechno si navíc ještě můžete přehodit kabát a stále budete vypadat elegantně.

Experimentování se vzory a doplňky

Nezapomínejte na to, že móda by měla být zábavná a odlišovat vás od ostatních. Nebojte se tedy zkoušet nové věci, kombinace a doplňky. Často se stává, že ženám v šatníku visí spousta nenošeného oblečení jen proto, že mu nevěnují dostatek času, a jestliže se jim nehodí při prvním outfitu, už po něm někdy nesáhnou vůbec. Vyhraďte si tedy na sebe někdy čas před zrcadlem a zkoušejte kombinace, po kterých byste normálně nesáhli – možná budete příjemně překvapeni.

Zdroj foto: H&M

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kozačky, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu