ALOve má novou kolekci šperků podzim a zima 2021/2022

ALOve má novou kolekci šperků podzim a zima 2021/2022

1. listopadu 2021, ALOve, šperky, kolekce, kolekce šperků, kolekce podzim a zima 2021/2022, podzim a zima 2021/2022

Sponzorované odkazy

ALOve je mladší sestrou ALO diamonds. Otevírá svět diamantových šperků pro ty, kteří začínají objevovat jejich třpytivé kouzlo. Zamilujte si luxusní hravé šperky z bílého, žlutého nebo růžového zlata osázené diamanty a barevnými kameny. Nyní v kolekci podzim a zima 2021/2022.

Kolekce obsahuje několik řad šperků

  • Letters
  • Colorful Garden
  • Autumn Favorites
  • Starlet
  • Early Moments

náhrdelník Letters za 9 329 Kč

Letters

Je řada šperků, které jsou minimalistické, trendy a s příběhem. Pokud tedy hledáte cool dárek, máte zde na výběr mezi jemným náhrdelníkem nebo náramkem, vyrobenými ze 14 karátového bílého, žlutého, či růžového zlata. K mání je celá škála nejrůznějších tvarů, stylů i velikosti písmen, přesně dle vašich představ a vkusu. Kouzlo tkví ve vsazeném diamantu, díky němuž se bude písmeno krásně třpytit.

náhrdelník Colorful Garden za 10 832 Kč

Colorful Garden

Křehké a něžné květy jsou samy o sobě krásné. A což pak v podobě šperku? Mají v sobě kouzlo, jemnost, symetrický tvar a umí obdarovaného velmi potěšit. Jsou synonymem lásky, radosti a optimismu. Colorful Garden je řada šperků vyrobených smaragdu, rubínu, safíru či diamantu. Tvoří tak jednoduché a zároveň originální prsteny, náušnice i náhrdelníky.

prsten Autumn Favourites za 9 390 Kč

Autumn Favourites

Jako každý podzim, i tento letošní je plný barev, zářivých i zemitých. Svěží červená, žlutá a oranžová je doplněna jemně hnědou, zelenou, fialkovou a rezavou. Šperky z této řady budou skvělým doplňkem vašeho looku. Ametyst brazil, turmalín green a citrín madeira, to jsou podzimní favorité, v unikátní kombinaci pestrobarevných kamenů s bílým, růžovým, nebo žlutým zlatem.

náušnice Starlet za 165 210 Kč

Starlet

Zimní nádherou a jemností sněhových vloček je inspirována řada Satrlet. Třpytivé náušnice nebo náhrdelník s karátovým diamantem vypovídá o křehké kráse zimy. Jsou to vše velmi nadčasové kousky, které můžete nakombinovat doslova s čímkoliv. Jsou to celodiamantové šperky s kouzelným designem.

dětský náramek Early Momenst za 3 160 Kč

Early Moments

Dětské šperky jsou dnes velmi módní záležitostí. Proto ani v podzimně zimní kolekci ALOve nechybí. Vzácnou památkou pro vaše ratolesti budou 14 -karátové zlaté šperky ve třech barevných provedeních s drobným briliantem. K mání jsou roztomilé náramky propletené barevnými šňůrkami s dětskými motivy motýlka, medvídka, andělíčka nebo věčného symbolu nekonečna.

Zdroj foto: ALOve

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu