Levis a Deepika Padukone: ikonická kapsulová kolekce

Levis a Deepika Padukone: ikonická kapsulová kolekce

5. listopadu 2021, Levis a Deepika Padukone, kolekce Levis a Deepika Padukone, kolekce

Sponzorované odkazy

Levis představuje spolupráci s módní́ ikonou a ambasadorkou značky, indickou herečkou Deepikou Padukone. Vznikla kolekce, která přímo odráží vkus a hodnoty samotné́ herečky, její́ cit pro módu a autentický styl.

Kořeny značky Levis, které se promítají do všech jejích kolekcí, se spojily se signature stylem samotné Deepiky Padukone a daly vzniknout svěží a sebevědomé linii Levis x Deepika Padukone. Kolekce představuje vnímání klasických Levias modelů a denimu a přidává několik Padukone oblíbených kusů jako jsou ležérně sportovní střihy, výrazné kalhoty z veganské kůže nebo oversized košile.

„Hlavní ambicí mé první spolupráce s Levis bylo zachovat můj osobitý styl, který má celá kolekce představovat. A věřím, že této mojí vize jsme společně docílili“, dodává Deepika Padukone.

Ležérní a cool

Maximálně ležérní styl Deepiky Padukone ožívá skrz dlouhé varsity bundy, manšestrákové mikiny, crop-topy a braletky. Vedle nich si ještě můžete užít kalhoty z veganské kůže a celodenimové overaly. Kolekce si také hraje s klasickými Levis denim střihy jako jsou trendy 70’s džíny s vysokým pasem, které se skvěle párují s extra dlouhými nabíranými bundami, oversized košilemi, romantickými topy s organzovými rukávy, odlehčenými tričky s grafickými nápisy, nebo s výjimečnými mikinami.

Suma sumárum tato kolekce nabízí kousky, které se zabydlí v každé skříni a zanechají výrazný stylistický otisk.

„Jsme ze spolupráce s Deepikou Padukone naprosto nadšení a těší nás, že její první kolaborace v pozici ambasadora značky je tak osobní. Levis vždy kladl důraz na autentické sebevyjádření. Chtěli jsme pracovat s Deepikou nejen pro její influencerský vliv, ale také kvůli velkému citu pro barvy, materiály a siluety, který je unikátní a velmi osobitý. Zařadili jsme díky této kolekci nové materiály, techniky i střihy. Rozhodli jsme se rozšířit vlastní obzory tím, že jsme se vydali do neznámých vod s dlouhými bundami a kalhotami z veganské kůže, čímž chceme oslovit nové fanoušky módy”, upřesňuje Sanjeev Mohanty, SVP & MD – South Asia, Middle East and Africa, Levis.

Udržitelná kolekce

Kolekce Levis x Deepika Padukone je vyrobena v duchu závazku k udržitelnosti. 60 % oblečení pochází z udržitelných materiálů a 100 % všech modelů bylo vytvořeno eticky. Najdete v ní organickou bavlnu, super jemný Tencel z celulózy, bavlněné konopí a denim, který je vyrobený naší “waterless” technologií, která výrazně šetří vodu. Díky tomu mohou naši zákazníci a fanoušci vyjádřit i svoje hodnoty.

Kolekce bude k mání v Levis obchodě Na Příkopech a online.

Zdroj info a foto: Levis; Vikram Singh – Taini; Jan Janda- Friendly Friends

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu