Kousek duhy od značky Louis Vuitton a Virgila Abloha

Kousek duhy od značky Louis Vuitton a Virgila Abloha

15. listopadu 2021, Kousek duhy, A piece of the rainbow, kolekce, pánské oblečení, Louis Vuitton, Virgil Abloha,

Sponzorované odkazy

Kolekce „A piece of the rainbow" (Kousek duhy) od Virgila Abloha, uměleckého ředitele pánských kolekcí Louis Vuitton, vás vrátí zpět k první přehlídce tohoto módního génia pro ikonický módní dům: duha v jasných barvách vyobrazuje generaci v pohybu.

A piece of the rainbow

Kousek duhy je dynamická a optimistická limitovaná kolekce. Výborně se nosí a kombinuje. Těšit se můžete na mikiny s kapucí, podložené bluzony s kvítkem Monogramu, ale i sportovní kalhoty. Modely můžete libovolně kombinovat v barevných blocích či zdánlivě nespojitelných variacích.

Černý bluzon z jehnětiny

Je k dispozici ve variantně s lehkou péřovou výplní, z lesklého či matného technického materiálu, s prošitím v designu Monogramu, v zelené, oranžové či světlemodré barvě. Péřové bundy i vesty září živoucími barvami: zelenou, rudou, oranžovou, černou, žlutou, fialovou…

Kašmírové svetry

Mohou být s kapucí i bez, vysílají stejné barevné vibrace. Neodolatelné jsou i kašmírové čepice v šesti různých odstínech, které zdobí v čelní partii tónované logo LV ve stříbrném smaltu. Kolekci doplňují ikonické brýle 1.1 Millionaires s acetátovou obrubou ve 4 nových barvách.

Boty LV Trainer

Na scénu se vrací také boty LV Trainer, které byly poprvé představeny na přehlídce kolekce pro sezónu jaro/léto 2019. Inspirují se svěží barevností a přichází v oranžovém, fialovém, modrém, žlutém, zeleném a neodolatelném bílém odstínu. Šedivou zimu rozjasní jasná barevná ducha v kombinaci s léty prověřeným know-how značky Louis Vuitton.

Tenisky z teletiny

Mají pryžovou podešev s gelovou výplní a zdobí je kvítky Monogramu. Výroba každého z párů trvá minimálně 7 hodin. Odehrává se v manufaktuře Fiesso d'Artico, která je klenotem obuvnické výroby značky Louis Vuitton a jejího nenapodobitelného „savoir-faire".

Více informací naleznete na: www.louisvuitton.com

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu