Co (nejen) pod stromeček? Nová trika CityZen® s originálními potisky

Co (nejen) pod stromeček? Nová trika CityZen® s originálními potisky

17. listopadu 2021, Nová trika, CityZen®, potisky, dámská trika, pánská trika

Sponzorované odkazy

Skvrny od potu na tričkách české značky chytrého oblečení CityZen neuvidíte nikdy. Zato potisky ano! Tedy zatím pouze v nové limitované kolekci.

Pro ženy a dívky jsou k mání trika s andělem se srdcem na pravém místě v rebelské černé i romantické růžové barvě. Pro muže zase tematické triko s vánočními koulemi v bílém a modrém provedení. A pro oba se společnými štrikovanými potisky. Symbolické propletení stejných motivů na červeném dámském a modrém pánském triku CityZenⓇ je skvělým tipem na vánoční dárek pro zamilovaný pár.

Jedinečná trika

Nepropotitelná trika CityZen jsou ušita z prémiové bavlny, v dámském provedení v kombinaci s elastanem, takže jsou perfektně prodyšná a sluší každé postavě. Unikátní vlastnosti trik a dalšího oblečení CityZen jsou dány speciální úpravou materiálu.

Vnější strana je díky hydrofobní úpravě chráněna proti skvrnám a špíně. Kapaliny po triku volně stečou a nezanechají stopu. Vnitřní strana silně saje, absorbuje vlhkost a rozvádí ji do velké plochy. Tím zajišťuje odpaření tělesné vlhkosti přes pleteninu ven, propocené triko proto rychle uschne a nestudí.

Kombinace těchto efektů zaručuje příjemný pocit při nošení, snižuje zápach a poskytuje triku jeho největší výhodu – mokré skvrny po pocení zvenku nejsou vidět.

O značce CityZen®

Značka CityZen® sídlí v Chrudimi, všechny své produkty šije v České republice a s maximálním respektem k přírodě. První trika CityZen® se prodala před Vánoci 2018, v roce 2019 přišlo prestižní ocenění Start-up roku, následovalo stěhování do větších prostor, raketový růst výroby, prodeje a tržeb. Unikátní trika a další oblečení značky, na kterém není vidět pot, odolá špíně a snižuje tělesný zápach, je vyrobeno z bavlny prémiové kvality.

Materiál je upraven speciální technologií, kterou CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě. Kompletní sortiment CityZen® pro ženy, muže i děti je v prodeji v jejich e-shopu https://www.cityzenwear.cz/ , který získal Cenu popularity (kategorie Móda a doplňky) v soutěži ShopRoku 2020.

Zdroj foto: CityZen

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu