Tašky a kabelky Louis Vuitton: Christoper & Soft Trunk

Tašky a kabelky Louis Vuitton: Christoper & Soft Trunk

13. listopadu 2021, Tašky a kabelky, Louis Vuitton, Christoper & Soft Trunk

Sponzorované odkazy

Tašky Louis Vuitton byly vždy neoddělitelně spjaty s moderní pánskou elegancí. V duchu této sofistikované vize kráčí i linie Christopher a Soft Trunk: dva stále moderní modely spojují osvědčený tvar s praktičností a skvěle podtrhnou každodenní styl.

Model Christopher

Byl v podobě batohu poprvé představen na přehlídce kolekce pro sezónu podzim-zima 2004/2005, se od té doby předvedl v mnoha nových variacích. Můžeme jej obdivovat v plátnu Monogram Macassar či v provedení z vzácné kůže, je dostupný ve verzích Messenger, Sling či Tote, dostalo se mu přepracování ve spolupráci s ikonami kalibru Nigo® či Supreme. Dokáže se přizpůsobit jakémukoliv stylu a díky svým četným kapsám v něm prakticky uložíte všechny denní nezbytnosti.

Christopher skvěle doplní každý pánský styl, ať už dáváte přednost urbanistické módě, nedbalé eleganci či formálnějším outfitům. Můžete jej nosit v ruce, na zádech či přes hruď. Nabízí variace z materiálu Taurillon Gommato, plátna Monogram či Damier, v bílé i černé barvě.

Soft Trunk

Neopomenutelným kouskem základní kolekce Louis Vuitton je také Soft Trunk, jehož autorem je Virgil Abloh. I tento model se objevil v dalších interpretacích, jako je například Mini Soft Trunk, Handle Soft Trunk a Wallet. Inspirací při jeho tvorbě se stal ikonický kufr proslulého módního domu. Stal se z něj dokonalý pánský doplněk, módní a praktický zároveň. Je flexibilní, má mnoho zipů, ramenní popruh a velký otvor.

Vyrábí se v široké paletě materiálů (plátno, Taurillon Monogram či exotické kůže, pokud máme jmenovat jen některé z nich) a několika velikostech. Můžete ho nosit křížem nebo vrstvit, je dokonalým spojením stylu a funkce. Soft Trunk pozvedne váš styl, přizpůsobí se nejen pohybu, ale i každému outfitu, bez ohledu na to, zda si obléknete oblek, kabát či kašmírový svetr.

Více informací naleznete na: www.louisvuitton.com

Zdroj foto a info: Martina Lowe-mmhpolo.cz; Louisvuitton.com

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii luxusní kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu