Podzimně zimní kolekce 2021: Levi's® x Hailey Bieber

Podzimně zimní kolekce 2021: Levi's® x Hailey Bieber

7. listopadu 2021, Podzim, zima, kolekce Levis, kolekce 2021: Levi's® x Hailey Bieber, dámské džíny, dámské kalhoty

Sponzorované odkazy

Značka Levi's® přichází do zimní sezóny spolu s Hailey Bieber. Dle jejich kolekce podzim a zima 2021/22 by měly následující měsíce měly být o nenucenosti, sofistikovaných střizích a lásce k módě i originálnímu sty­lu.

Kampaň značky Levi's® nafotil fotograf Stevie Dance a představuje dva oblíbené modely Heiley Bieber, kterými jsou džíny 70s High Rise a kalhoty Math Club Slacks. Celá kampaň je pojata hravě a uvolněně, a tak je dokonalým startem zimní sezóny, která vzdává hold siluetám, ale také pohodlnému vrstvení a kreativnímu mixu materiálů.

Levi’s® ‘70s Hight Family: 70. léta vládnou

Víte, že již několik sezón vládnou módě džíny s vysokým pasem? Nejinak je tomu u značky Levi’s® a její zimní edice. Ta však jde ještě dál a propůjčuje jim doslovnou podobu z archívů řady Levi’s® Orange Tab ze 70. let, čímž vznikla zcela nová řada s názvem Levi's® ‘70s HIGH.

V hlavní roli vysoký pas

Hlavní roli kolekce hraje super vysoký pas se zipem, který najdete v obou modelech této cool řady – 70s High Slim Straight a 70s High Flare. Jsou k mání ve vzhledově trendovním pevném a nestrečovém denimu s Tencel™ vláknem a ve strečové verzi s organickou bavlnou.

‘70s High Flare

‘70s High Flare představuje symbol 70. let, kterým byly a jsou rozšiřující se nohavice. Vzdává tak hold původnímu Orange Tab střihu a pracuje s rovnou nohavicí, která se od kolene dolů rozšiřuje a končí až na vršku boty. Jde takřka o hozenou rukavičku všem minulým sezónám s ustřiženými džíny a skinny kalhotami. Tento model funguje skvěle například s retro teniskami.

‘70s High Straight

‘70s High Straight se nese v duchu čistších linií a klasiky. Nohavice kalhot zde končí těsně nad botou. Kalhoty mají obdobné prvky jako jejich zvonové sestry, ale od kolene dolů mají nohavice rovný střih. Stále silně evokují estetiku 70. let díky čerpání z dědictví Orange Tab.

Jedině udržitelně

Všechny kalhoty z kolekce jsou vyrobeny z udržitelných materiálů. Mají vintage kouzlo díky prvkům a detailům inspirovanými Orange Tab – kapsička na mince, výrazné prošívání a specifické zdobení zadních kapes.

Buy better, wear Longer = Koupit lépe, nosit déle

Celá řada ‘70s High bude je vyrobena ze strečové organické bavlny a udržitelné jemné Tencel™ tkaniny. Tato organická bavlna je pěstována bez využití syntetických chemikálií, pesticidů nebo urychlovačů růstu, čímž se chrání zdroje vody, kvalita půdy a životního prostředí, které zůstává čisté a zdravé. To výrazně ovlivňuje i stabilitu farmářských komunit. Tencel™ je ekologická a jemná tkanina, která pochází z recyklované celulózy a dřeva z udržitelných eukalyptových a smrkových lesů.

Kde kalhoty zakoupíte?

Celá podzimně zimní kolekce Levi's® x Hailey Bieber bude k mání v Levi’s® obchodě Na Příkopech a samozřejmě online.

  • Zdroj info: Scott Christian a Daniela Hannová
  • Zdroj foto: Stevie Dance pro Levis
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu