Kolekce About You x Iconic by Tatiana GB

Kolekce About You x Iconic by Tatiana GB

9. listopadu 2021, kampaň, kolekce, Kolekce About You x Iconic by Tatiana GB, About You x Iconic by Tatiana GB, About You, Tatiana Gregor Brzobohatá

Sponzorované odkazy

Česká topmodelka, Miss World 2006 a zakladatelka nadace Krása pomoci Tatiana Gregor Brzobohatá představuje módní kolekci exkluzivně ve spolupráci se společností About You.

Celou kolekci pojí elegance, jednoduchost a kombinovatelnost. Inspirací nové capsule kolekce jsou ženy – elegantní a vášnivé, jež mají ambice a umějí držet krok s moderním světem. Výsledkem je svěží kolekce podtrhující ženskost a eleganci, která je ale praktická a kombinovatelná.

„Všechny kousky odráží můj styl. Snažila jsem se vytvořit oblečení, které je schopné dodat ženám sebevědomí každý den – bez ohledu na situaci," popisuje svou inspiraci blíže topmodelka.

Kolekce About You x Iconic by Tatiana GB

Kolekce vítá nadcházející zimní období barevnou paletou, ve které převládají zemité tóny hnědé, béžové, krémové, cihlové, přičemž ale nechybí ani elegantní černé kousky. Vše oplývá lichotivými střihy, které zdůrazňují ženskou siluetu a jsou doplněny o volnější kousky, které se dají vzájemně kombinovat. Vytvoříte si tak celu řadu cool looků a módních outfitů.

Co v kolekci najdete?

V kolekci čítající 37 kousků oblečení nechybí kabáty, šaty, volné kostýmy, ladící sety i výraznější úplety a kousky z veganské kůže. Nechybí ani pro modelku typické klobouky.

„Podstatou celé kolekce je podtrhnout ženskost a krásu a vyhnout se stylům, ve kterých bychom naši silnou osobnost ztratily,„ vysvětluje Tatiana ke kolekci. „Je skvělé a praktické, že se všechny kousky dají kombinovat a ženy si tak můžou vytvořit svou vlastní capsule kolekci, která je nezklame ani během dalších chladných sezón v příštích letech,“ dodává autorka capsule kolekce Tatiana Gregor Brzobohatá.

Celá kolekce bude postupně uvedena na český trh během měsíce listopadu. V pátek 5. listopadu 2021 bylo z cool kolekce odhaleno prvních 20 kousků.

O společnosti About You

About You digitalizuje tradiční metody nakupování a přináší inspirativní a zážitek z nakupování na chytrém telefonu. Na webové stránce aboutyou.cz a v aplikaci About You najdete všestrannou inspiraci a nabídku přes 100 000 produktů od více než 1 000 značek. S více než 30 miliony jedinečných aktivních uživatelů za měsíc je About You jednou z největších platforem v Evropě pro oblast módy a životního stylu.

  • Zdroj info: Karolína Dobiášová (Havrdová) – BB media consulting, s. r. o.
  • Zdroj foto: About You
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kozačky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu