Tip na Vánoce: Potěší „hygge“ kousky české módní značky One Village

Tip na Vánoce: Potěší „hygge“ kousky české módní značky One Village

23. listopadu 2021, Vánoce, tip na dárek, One Village

Sponzorované odkazy

Aby byly Vánoce opravdovými svátky klidu, vybírejte dárky pro své blízké pomalu a vybírejte je pečlivě. Tento proces má být příjemným, ne stresujícím zážitkem. Je to čas, který si vyhradíme na rozjímání nad tím, jak potěšit ty, které máme rádi. Značka dámské módy ze Šumavy One Village tvoří své modely ve stylu hygge a jejich outfity se skvěle hodí pro všechny ženy, které si chtějí vychutnávat život.

ručně šitých modelech, jež spatřují světla světa v malé dílně na Šumavě, se prostě nedá žít uspěchaně. A pokud chcete obdarovat své drahé nejen krásným oblečením, ale i touto životní filozofií, je One Village správná volba.

Kolekce podzim a zima 2021

Pro kolekci podzim/zima 2021 zvolily majitelky One Village Zuzana Sedlecká a Ivana Holá výrazné barvy jako námořnickou modrou, vínovou, korálově červenou a tmavě žlutou. Střihům jako vždy dominuje jednoduchost a nadčasovost. Šaty, mikiny a svetry jsou ušity z udržitelných materiálů, šetrných k našemu tělu i celé planetě.

Zuzana Sedlecká o nové kolekci říká: “Přejeme si, aby zaujala nekonvenční a sebevědomé ženy milující pohodlí a kvalitní oblečení. Tvoříme slow fashion a přejeme si, aby si i naše klientky vychutnávaly pomalý životní styl.”

Co vybrat pro babičku, maminku a dceru?

Pro babičku – klasické netopýří triko

Klasická elegance je vždy dobrou volbou. A netopýří střih tohoto trika je nesmírně slušivý. Dokáže schovat i drobné nedokonalosti. Značka One Village nabízí netopýří model v černé, červené, starorůžové, tmavě modré a od listopadu také ve vínové barvě. Triko ze splývavé bambusové viskózy poskytuje pohodlí, velice příjemně se nosí a skvěle funguje i jako halenka. Prodejní cena je 1190 Kč.

Pro maminku – žebrované šaty s rolákem

Všechny maminky si zamilují jednoduché žebrované šaty z bio bavlny v námořnické modré barvě a midi délce. Použitá bio bavlna má samozřejmě certifikát GOTS. Šaty s praktickým rolákem a tříčtvrtečními rukávy jsou velice lehké a na těle příjemné. Střih šatů podtrhne ženskou siluetu, ale zároveň zbytečně neobepíná. Skvěle se k nim hodí kožený pásek, který zdůrazní štíhlý pas. Prodejní cena šatů je 2100 Kč a prodejní cena pásku je 790 Kč.

Pro dceru – ležérní šaty s vázačkou

Každou mladou dámu potěší slušivé šaty. A ty s vázačkou z organické bio bavlny (s certifikátem GOTS) jsou opravdu krásné a při doplnění o punčocháče se skvěle hodí i do chladného počasí. Vybrat si můžete z vínové, jedlově zelené, mentolové, starorůžové, žluté, fuchsiové, černé a tmavě modré. Prodejní cena je 1790 Kč.

Zdroj foto: One Village

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu