Overall Office: Spodní prádlo pro každou postavu

Overall Office: Spodní prádlo pro každou postavu

30. listopadu 2021, Overall Office, spodní prádlo, dámské spodní prádlo, pro každou postavu,

Sponzorované odkazy

Česká značka Overall Office přichází s novinkou v podobě kolekce spodního prádla, určeného pro každou ženskou postavu. Dvě barevné verze ukazují, jak lze zajímavě i tradičně pojmout spodní prádlo.

Tato úplně první kolekce spodního prádla značky Overall Office je inspirována spirálovými plavkami, jež jsou signature produktem značky. “O spodním prádle jsme dlouho uvažovaly, představuje pro nás přirozenou cestu, jak navázat na plavky, ale přijít s produktem, který není sezónní a můžeme ho přirozeně inovovat v jakémkoliv ročním období”, říká Kristýna Nováková, jedna z tria, které za značkou stojí.

Nekonvenční a skvěle sedící

Střih kousků spodního prádla je nekonvenční, ale přesto skvěle sedí a padne každé postavě. Křiky zjemní a zvýrazní i vytvaruje co je potřeba.* “Myslely jsme i na větší velikosti L a XL, kde má podprsenka silnější ramínka pro lepší podporu”*, dodává Monika Krobová.

Tyl všude, kam se podíváte

Spodní prádlo je vyrobenu z tylu, který značka používá na další ze svých signature produktů, a sice na spirálové topy. Pochází z moravské textilní továrny, má vysokou kvalitu testovanou roky právě na topech. Látka je pevná a jemná zároveň, navíc vydrží i mnoho pracích cyklů.

“Věříme, že se nám s kolekcí prádla podaří oslovit i další zákazníky, kterým nabídneme kvalitní, nadčasový a udržitelný produkt lokální výroby”, uzavírá Karolína Juříková.

Černá a béžová

Značka Overall Office připravila dva sety spodního prádla, a to jak v klasické a oblíbené černé, tak v tělové béžové. A se dvěma variantami kalhotek (vyšší a nižší pas). Kousky jsou k dostání online na webu www.overall-office.com.

O značce Overall Office

Overall Office je módní značka, jež vznikla roku 2019. Základem je kvalita šití, materiálů a perfektních střihy. Oblibu si získala svými spirálovitými střihy plavek, které si oblíbilo mnoho žen. Za značkou Overall Office stojí tři ženy, pro které je důležitá nejen samotná realizace oděvů, ale i udržitelný mód.

Zdroj foto: Overall Office

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu