Nadělte pod stromeček značkový kousek do cool outfitu!

Nadělte pod stromeček značkový kousek do cool outfitu!

27. listopadu 2021, Vánoce, dárek, nadílka, pod stromeček, streetwear, značkové oblečení, pánské oblečení, dámské oblečení,

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, co komu podarovat pod stromeček? A co takhle nějaký kousek k doladění looku ze značkových novinek na eshopu Queens.cz?

Queens.cz nabízí streetwear a obuv mnoha profláklých i méně známých značek. K mání jsou zde cool kousky jak v pánské, tak v dámské verzi. Vyberete si i vy?

New Era NFL Team Wordmark Bomber Green Bay Packers

Zelená pánská bomber bunda s kapsami na ruce od značky New Era s logem Green Bay Packers na hrudi, bude cool dárkem pro mužskou část osazenstva vaší domácnosti. Bomber má zapínání na patentky, dvě kapsy na ruce, elastické manžety a lem a malé logo na hrudi i rukávu. Vyjde vás na 3 199 Kč.

Vans WM Boom Boom 66 Hood

Cool novinkou pro dívky a ženy je tato modrá dámská mikina s kapucí od značky Vans s decentním logem na hrudi. Mikina je krátká do pasu, má stahovací kapuci, elastické manžety a lem, logo na hrudi a barevný široký lem v délce. Stojí 1 699 Kč.

Vans MN Vans X Napapijri

Pánská olivovo krémová huňatá mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Vans je z kolaborace s Napapijri. Má logo na hrudi, stahovací kapuci, klokaní kapsu a elastické manžety a lem. Cena činí 2 299 Kč.

Puma Classic Graphic AOP Crew

Černá dámská mikina od značky Puma s barevným all over motivem, bude prima překvapením pod stromečkem. Mikina má pulovrový charakter, elastické manžety a lem, a je potištěna all over motivem značky s decentním logem na rukávu. Vyje vás na 1 599 Kč.

NELFi Tracksuit Set

Unisex cool tepláková souprava od značky NELFi v modrém provedení bude slušet všem. Je s decentními logy. Set tvoří mikina + tepláky, přičemž mikina je s kapucí a klokaní kapsou. Tepláky mají s elastický pas a stahovací šňůrkou, elastické manžety a lem. Souprava vyjde na 2 599 Kč. Je k mání i v černé barvě.

Santa Cruz W Opus Dot Shell

Černá dámská bunda s kapucí od značky Santa Cruz má loga na hrudi a zádech. Bunda má kapuci a dvě kapsy na ruce, rozparkový zip na boku v délce švu mikiny. Pěkný tip na dárek pro dámy i dívky za 1 959 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Mrkněte na další novinky na Queens.cz!

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu