S nádhernými dekoracemi a dárky vytvoříte pravé kouzlo Vánoc

S nádhernými dekoracemi a dárky vytvoříte pravé kouzlo Vánoc

5. prosince 2021,

V dnešní době jen málokdo dodržuje tradice, ale vánoční svátky jsou příjemnou výjimkou. Někteří je slaví z náboženského hlediska , jiní chtějí svým dětem vykouzlit na tvářích úsměv. Ať už se ně díváte z jakéhokoliv pohledu, bez překvapení pod stromečkem a vánočních dekorací pravé kouzlo Vánoc nevyčarujete.

Vytvořte si doma krásnou náladu

Vánoční období začíná adventem a končí Třemi králi. Jedná se o časově dlouhé období, a proto byste si ho měli zpříjemnit. Svátky jsou spojeny s lenošením, mlsáním a chvílemi strávenými s rodinou. Jejich kouzlo umocní správné dekorace a doplňky. Během kouzelné doby převlékněte ložní prádlo a vsaďte na vánoční povlečení, deky a polštářky. Nezapomeňte na spodní prádlo a pyžama se sněhuláčky, soby či jinými zimními motivy. Stylový bytový textil patří také do kuchyně. Mimo klasické výzdoby a adventního věnce si kuchyni zútulněte vánočním ubrusem, prostíráním, chňapkami, utěrkami a dečkami.

Do výzdoby si dejte na vlastní pěst

Dnes si můžete koupit již hotové vánoční dekorace, ale některé jsou cenově nedostupné anebo kýčovité. Probuďte v sobě kreativního ducha a pusťte se do výroby sami. Pokud se podíváte do internetového obchodu Mikaton.cz, najdete inspiraci. K výrobě originálních doplňků zde najdete vše potřebné. Ať už zamíříte do sekce kreativního tvoření, dekoračních látek nebo galanterie, budete spokojení. Tvorba vánočních dekorací a tvoření s dětmi vás jistě nadchne a možná si osvojíte pletení, háčkování a šití.

červené povlečeníčervené povlečení

Kreativní sady přijdou vhod

Zimní měsíce jsou dlouhé a kvůli mrazivému počasí strávíte spoustu času doma v teple. Jenže dlouhé lenošení není pro každého a po čase se nudí. Pořiďte si kreativní sady, dekorační pomůcky, nářadí, bižuterní komponenty a lepidla. S nimi vytvoříte unikátní díla, která budou ozdobou vaší domácnosti.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu