Sport, to je Sprandi!

Sport, to je Sprandi!

22. prosince 2021, oblečení, Sprandi, dámské oblečení, pánské oblečení, oblečení značky Sprandi

Sponzorované odkazy

Světlo světa spatřila kolekce oblečení drop vol. III značky Sprandi. Celá je o volnočasovém oblečení určeném ke sportování. Protože Sport je Sprandi.

Zimní novinky kultovní značky Sprandi nabízí oblečení pro muže i ženy. Ona může být oblečena v mikině s elegantními prvky, on v teplákové soupravě, tričku a péřové vestě. Proč? Protože ti, kteří jsou fit, nosí oblečení a doplňky Sprandi v těch nejvíce trendy odstínech sezony!

Sporty styl je cool

Athleisure je slovo, které má ve slovníku módy již své pevné místo. Je to sportovní styl, který funguje stejně dobře v posilovně jako po tréninku. A našel si cestu i do našich šatníků.

Je to dobře, protože nikdo nechce obětovat své pohodlí. Oblečení a doplňky musí být nenáročné, pohodlné a multifunkční. Stejně jako tenisky mohou nahradit jehlové podpatky na večerní procházce i v kombinaci s kostýmkem, tak je oblečení dříve spojované s běžeckým pásem, kurtem a stadionem nyní nepostradatelnou součástí každodenního šatníku.

Sprandi a v novém

V nových modelech Sprandi, které právě přicházejí do obchodů, najdete kousky pro ni i pro něj.

K mání jsou

  • trendy mikinové šaty
  • teplákové kalhoty
  • oversize trička pro ni
  • nadýchané bundy a vesty
  • bombery
  • teplákové soupravy pro něho

Většina kousků je k dostání v tlumených i intenzivních barvách (např. indigo a švestková modř). Nechybí samozřejmě ani neutrální odstíny bílé, černé a šedé. Na tričkách a mikinách je natištěno logo Sprandi, ať všichni vidí, k jakému týmu patříte!

Nohy také obujte do Sprandi!

Nechybí samozřejmě ani sportovní boty, jak jinak než tenisky. V této sezóně nejvíc letí sneakersy odkazující na retro atmosféru hřišť amerického fotbalu 70. a 80. let. Mohou být jednobarevné – bílé a černé, nebo s panely v kontrastním odstínu. Lze s nimi vykročit na fitness, víkendové výlety i drinky s přáteli.

Kde jsou kousky k mání?

Kolekce oblečení Sprandi je nyní v prodeji online na ccc.eu a v aplikaci.

Zdroj foto: Sprandi

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu