Louis Vuitton: Ski Collection

Louis Vuitton: Ski Collection

25. prosince 2021, Louis Vuitton a Ski collection, Louis Vuitton, Ski collection, lyžování, oblečení, boty, lyže, lyžáky

Sponzorované odkazy

Vůbec poprvé představuje značka Louis Vuitton limitovanou kolekci, plně věnovanou lyžování. Kolekce nabízí kompletní šatník, který oceníte na sjezdovce i horské chatě. Je přizpůsobena nejrůznějším denním i večerním příležitostem: zahrnuje oděvy v limitované edici, doplňky, obuv a samozřejmě i lyže.

Ať už na sjezdovce nebo na procházce, prim hraje styl, který kráčí ruku v ruce s výbornými technickými vlastnostmi. Všechny modely zdobí zbrusu nové logo Flocon ve tvaru sněhové vločky, navržené speciálně pro tuto kolekci.

Design klade důraz na pohodlí, které je však v harmonii s bezchybným stylem a technickými detaily. Součástí kolekce jsou nadýchané péřové bundy s potiskem alpské krajiny za soumraku, které můžete zkombinovat se sladěnými nylonovými legínami a pulovry.

Komfortní parky

Chvíle na čerstvém vzduchu si skvěle užijete v oboustranných parkách z vlny a hedvábí. Kousky věnované lyžování – bundy, kalhoty s kšandami i klasické kalhoty – jsou vyrobené ze strečového materiálu a kompletně voděodolné.

Parky mají kapuce s podšívkou pro maximální komfort, provazové pásky či karabiny, inspirované horolezci. Modelům nechybí ochranné vnitřní manžety a praktické kapsy, spodní části kalhot jsou opatřené zipem. Najdeme na nich také mnoho technických detailů, díky kterým si naplno užijete kouzlo sněhu, a to i v té nejvyšší rychlosti.

Monogram detaily

Chybět samozřejmě nemohou ani detaily v podobě oblíbeného Monogramu: třeba na flísové vestě, podšívce kožené bundy nebo na kapuci nadýchané bundy z materiálu ECONYL®. ECONYL® je jedinečný recyklovatelný materiál, vyrobený ze 100% recyklovaných nylonových vláken. Je tak v dokonalé souhře s cyklickým kreativním přístupem značky Louis Vuitton.

Praktické mikiny

Kolekci doplňují mikiny – klasické i na zip – minišaty, vzorované pletené modely, svetříky a měkké kožichy. Prostě všechny nepostradatelné kousky pro zimu na horách. Pro všechny denní i večerní aktivity v zimním letovisku se hodí lyžařské kalhoty z technického žerzeje i tepláky z lesklého atlasu.

Doplňky to jistí

Chybět nemohou ani doplňky – palčáky a rukavice z lišky, vlněné čepice se vzorem Monogramu, šály z česaného hedvábí a kašmíru a klobouky v široké plejádě barev. Šálu v XXL velikosti s výrazným vzorem Monogramu můžete omotat kolem krku několikrát dokola.

Obuv na zimu a sníh Kolekce nabízí i mnoho modelů obuvi, které oceníte po lyžování. Vysoké boty TERRITORY jsou inspirované holínkami a dostupné ve dvou různých výškách. Jsou vyrobené z atraktivní kůže Gommato, mají vroubkovanou podrážku a zdobí je metalická přezka a pryžový štítek Vuitton. Kotníčkové boty POLAR z nylonu s podšívkou nebo kůže Gommato jsou na klínku a perfektně se hodí třeba na procházku po Gstaadu či Courchevelu.

I lyže!

Nesmíme zapomenout na lyže v inovativním designu, které jsou nedílnou součástí nové kolekce. Patří do limitované číslované edice, čítající pouhých 200 kusů. Lyže mají dřevěné jádro pokryté hliníkovou slitinou a vzor ikonického Monogramu. Jsou inspirované výletem do Courchevelu a stejně stylově zapůsobí na sjezdovce i mimo ni. Bázi designu tvoří potisk alpských vrcholků, který se objevuje i na některých textilních kouscích. Svrchní část zdobí nový vzor LV Flocon.

Nově vyvinuté lyžáky

Aby byla tato jedinečná sada kompletní, byly ve spolupráci s expertem v oboru, značkou Tecnica, vyvinuty vysoce inovativní lyžáky. Vybrat si můžete jeden ze dvou barevných odstínů. Obě varianty zdobí reliéf Monogramu v gradientních barvách a řemínek z plátna Monogram. Boty jsou opatřeny systémem topení, napájeným dobíjecí lithiovou baterií, který lze ovládat prostřednictvím Bluetooth. Mají příjemnou výplň z Merino vlny.

Kolekce je v prodeji v buticích Louis Vuitton od 26. listopadu 2021.

  • Fotografie: Carlijn Jacobs
  • Styling: Fanny Ourevitch
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, sluneční brýle, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu