Značka Alife ve slevách!

Značka Alife ve slevách!

31. prosince 2021, značka Alife, Queens.cz, Alife, trička, mikina, parka, čepice

Sponzorované odkazy

Značka Alife není u nás až tak známá. Na e-shopu Queens ale patří ke skalním značkám. A právě nyní nabízí Aife své produkty se slevou 61%! Vyberete si i vy?

Alife je, když…

Alife je kultovka. Sice u nás méně známá než třeba Puma, Adidas nebo Nike, ale je to kultovka. Patří k americkému lifestyle brandu, který se na trhu pohybuje již více než dvacet let. Za tu dobu si získal big okruh fandů, kteří kousky Alife nosí.

Jsou známi nejen v USA, ale po celém světě. Původně to byla jen malá kreativní dílna, kde vznikaly originální a progresivní kousky oblečení. Postupně se ale rozrůstal až je z něj cool streetwear butik, proslulý vytříbeným vkusem a kolaboracemi z nejrůznějšími značkami jako Nike, Reebok, adidas, New Balance, Saucony, Timberland, ASICS, Lacoste, Dickies, Kangol atp.

Alife Nylon Parka

Černá větrová bunda s lehkou konstrukcí a delším střihem od značky Alife je konstruovaná z vodě i větru odolného nylonu, který tě ochrání před nepřízní počasí 24/7. Tento kousek je navíc doplněný Tento kousek je doplněný podšívkou ze síťoviny, krytým zipem, prostornou kapucí a logem na přední části. Bunda má delší střih, zapínání na zip, kapuci se stahováním, dvě přední kapsy, pružné manžety kolem lemu rukávů a lem bundy se stahováním. Z původních 6 859 Kč cena klesla na 2 680 Kč.

Alife Alife Collegiate Hoodie

Pánská tmavě zelená lifestyle mikina přes hlavu s logem na hrudi od značky Alife, je vyrobena z prémiové bavlny, v niž se snoubí komfort s mechanickou odolností, takže si můžeš být jistý, že vám tento kousek vydrží na několik sezón dopředu. Mikina má klokaní kapsu, prostornou kapuci a pružné manžety. Vyjde na 1 790 Kč po slevě z 4 599 Kč.

Alife 2Tone Bubble Graphic Tee

Černé lifestyle tričko s bubble zlatým potiskem a logem od značky Alife, je z prémiové bavlny. Má dlouhou životnost, pohodlný střih a krátké rukávy. Vyjde vás na 650 Kč z původních 1 659 Kč.

Alife Collegiate Beanie

Vysoký kulich s ohrnutým lemem od značky Alife ve světle béžovém provedení s černobílým nápisem na přední části. Má ohrnutý lem a logo na přední části. Je vyroben ze 100% akrylu. Vyjde vás na 570 Kč z původních 1 459 Kč. K mání v béžové, tmavě zelené a černé barvě.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queens.cz najdete další Alife kousky !

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu