Kapsulová kolekce Curly Shearling ve znamení tepla, módy a pohodlí

Kapsulová kolekce Curly Shearling ve znamení tepla, módy a pohodlí

9. ledna 2022, CCC, kapsulová kolekce, kolekce Curly Shearling, Jenny Fairy

Sponzorované odkazy

Kapsulová kolekce Curly Shearling od Jenny Fairy je plná bot, kabelek a čepic s prvky umělé kožešiny. Vysoké boty odkazují na pohodlný sporty styl après ski, ale všechny kabelky a shopperky vám poslouží stejně ve ski středisku nebo v ulicích města.

Doplňky kolekce Gino Rossi zima 2021/2022 se nesou v barvách antracitu, čokolády, karamelu. Do popředí se dostávají přírodní materiály a vesměs nenápadné a neutrální detaily. Inspirovány jsou mistry minimalismu 90. let: Calvina Kleina, Helmuta Langa nebo Donny Karan.

Bylo nebylo – kožichy vládly světu

Kožešina a kožich je opět na výsluní jako v 70. Létech. Kožich byl rovněž oblíbeným doplňkem looku hippies. A také v 90. letech se kožichy vrátily, tentokrát ve stylu grunge, v kombinaci s džíny a flanelkami. A dnes se často objevují kožešinové kousky v luxusní verzi.

A vrací se nejen jako kabát, vesta či bunda, ale i jako doplňky či prvky na oblečení. Beránkový kožíšek je prostě v jakékoli podobě dokonalou volbou pro zimní dny. Je krásně hebký, měkký, hřejivý a pohodlný. A zahřeje vás i v těch největších mrazech.

Kapsule Curly Shearling od Jenny Fairy

V kapsulové kolekci Curly Shearling od Jenny Fairy má kožich z ovčí kůže sportovní design a vzhled. Také se zde skví dva modely bot, dva střihy kabelek a kšiltovka. Kotníkové boty s plochou podrážkou můžete mít v černé, bílé nebo karamelové barvě. Naopak šněrovací botky (farmářského střihu) zase v hnědé a černé barvě.

Kombinujte a vrstvěte

Jednotlivé styly můžete krásně propojit a kombinovat. Hodí se krásně k pleteným teplákovým soupravám, stejně jako k džínům, nebo třeba ke koženým kalhotám. A na zimním výletu se skvěle uplatní i k péřové bundě, nebo s vlněným kabátem.

Kožichokabelky

Doplněním celé kolekce a vašeho looku mohou být kabelky lemované kožichem. Neměla by vám uniknout objemná XL shopperka, jež uschová ve svých útrobách vše potřebné i něco navíc. K mání je v bílé a v karamelové barvě. Podobně je na tom i menší sporty crossbody kabelka v bílé, černé nebo karamelové barvě. Crossku můžete proměnit z praktického denního doplňku na ideální večerní kabelku. Stačí vyladit v looku kožich s kůží, hedvábím a sametem a voi lá- máme hned exkluzivní model.

Kšiltovky

Pomyslnou třešničkou na dortu jsou kšiltovky, které odvážně kombinují sportovní střih s elegantním zakončením. Zkrátka s kapsulovou kolekcí Curly Shearling není zima vůbec špatná.

Kde kousky seženete?

Kapsulovou kolekci Jenny Fairy Curly Shearling najdete ve vybraných prodejnách CCC, na ccc.eu a v mobilní aplikaci.

Videoupoutávka ke kolekci na Youtube

Zdroj foto: CCC

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kozačky, módní kabelky, módní značky a návrháři, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu