Circlle Power Shadow: Minimalismus pro pohyb

Circlle Power Shadow: Minimalismus pro pohyb

6. ledna 2022, nová barva, Circlle Power Shadow, kolekce Power,

Sponzorované odkazy

Lokální, udržitelná, a především etická značka Circlle představuje v kolekci Power novou barvu s názvem Shadow, která vás přesvědčí, že sportovní oblečení nemusíte nosit pouze do gymu.

Nová barva Shadow v temně šedých tónech z kolekce Power je postavena na technologii výroby unikátního 100% regenerovaného materiálu ECONYL®, takže produkty jsou vysoce pevné a vhodné i na náročné silové cvičení. I přes vysokou kompresi jsou produkty z inovativního materiálu stále měkké a prodyšné a poskytují spolehlivou oporu při namáhavém silovém cvičení.

V nové minimalistické šedé přichází bestsellery

  • legíny s vysokým pasem Lunge
  • legíny vykrojené Rebecca
  • klasická podprsenka Luna
  • univerzální top Briana

Produkty v tmavě šedé se skvěle hodí nejen na cvičení, ale jako součást stylových a nadčasových outfitů do města.

Kde jsou k mání? Populární kousky v nové barvě jsou k dispozici od 10.12. 2021 na webových stránkách Circlle.

“Barva Shadow přirozeně doplnila náš sortiment především minimalistických a nadčasových kousků. Díky tomu je Circlle ještě udržitelnější, protože všechny naše barvy a kousky se k sobě skvěle hodí. Můžete je neustále kombinovat.” říká zakladatelka Natália Kratsmar-Šmogrovičová.

Krok k udržitelnosti

Udělejte krok s ohledem na naši planetu a kupte si kousky Circlle. Volba značky Circlle je začátek cesty, jak se skrze etickou výrobu z recyklovaných materiálů postavit problémům spojených se znečištěnými oceány a vykořisťováním pracovníků módních gigantů.

Noste oblečení, na které můžete být opravdu hrdí!

Zdroj foto: Circlle

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu