Linie Una je plná lásky: zamilujte se i vy!

Linie Una je plná lásky: zamilujte se i vy!

12. ledna 2022, Swarovski, kolekce Una, šperky,

Sponzorované odkazy

Kdo řekl, že by se láska měla oslavovat jen jeden den v roce? My rozhodně ne! Ve Swarovski proto oslavují záři lásky po celý rok prostřednictvím kousků, které jsou vytvořeny tak, aby chytily za srdce a upoutaly mysl.

Moderní romantika si zaslouží moderní památku, proto má Swarovski novou a exkluzivní řadu Una s báječnými designy. Nová Una vás jistě uchvátí!

Nová Una

Základem nové produktové řady Una je design srdce, který vznikne, když se dvě labutě střetnou tváří v tvář. Labuť Swarovski se mění v krásný symbol věčné lásky. Oblíbená ikona značky Swarovski tak ožívá v nové podobě, která je symbolem hlubokého pouta – ne pouze na jediný den, ale na věčnost.

Giovanna Engelbertová říká: „Srdce jako univerzální symbol lásky je dokonalým zpodobněním naší ikony, labutě. Chtěla jsem vytvořit něco úžasného, co by zhmotňovalo lásku nejen k našim milovaným, ale i k sobě samým.“

Přívěsky, náhrdelníky, náramky…

Součástí nové linie jsou přívěsky, obojkové náhrdelníky a náramky, které jsou malým uměleckým dílem, vytvořeným s láskou, velkou dávkou vášně a nádechem věčnosti. Nechte je zazářit!

Se šperky z linie Una darujete kousek s věčným poselstvím.

Zdroj foto: Swarovski

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu