Oslavte příchod čínského roku s kolekcí Montblanc!

Oslavte příchod čínského roku s kolekcí Montblanc!

18. ledna 2022, čínský rok tygra, doplňky, kabelky, pánské dámské, Montblanc

Sponzorované odkazy

Luxusní značka Montblanc zahajuje nový lunární rok čínského kalendáře speciální kapsulovou kolekcí Meisterstück Selection Rouge et Noir, týkající se kožených doplňků. Kolekci definují zvířecí vzory a speciální interpretace ikonického emblému Montblanc.

U příležitosti čínského roku spojil Montblanc nadčasovou eleganci signaturních kožených doplňků z linie Meisterstück s odvážným animálním motivem inspirovaným znamením tygra, jenž tento rok přebírá pomyslné žezlo zvěrokruhu.

Meisterstück Selection Rouge et Noir

Kolekce zahrnuje doplňky menšího a středního formátu vyznačující se – jak napovídá samotný název – jemnými červenými detaily symbolizujícími štěstí a novým pojetím emblému Montblanc v černé barvě.

Pojmenování Meisterstück Selection Rouge et Noir odkazuje k jedné z prvních kolekcí, kterou v letech 1906 až 1907 vytvořila mladá progresivní společnost Simplo Filler Pen Company, jež se později proslavila pod názvem Montblanc.

Rouge et Noir

Psací potřeby Rouge et Noir vyrobené z černé tvrdé pryže a opatřené červeně zakončeným víčkem nesly francouzský název evokující elegantní životní styl a zároveň referující ke klasické barevné kombinaci na ruletě. Tato efektní vizuální metafora byla ve své době často využívána pro reklamní účely a rovněž k prezentaci doplňků v obchodech.

Kapsule kolekce

Nová kolekce Meisterstück Selection Rouge et Noir, charakterizovaná červeným lemováním kontrastujícím s celočerným designem, tak vzdává hold dědictví domu Montblanc.

Animal vzory

Zatímco bohatý odkaz Montblanc ovlivnil název a řemeslné zpracování kolekce Meisterstück Selection Rouge et Noir, její design byl koncipován pro kreativní a avantgardní uživatele. Tygří potisk aplikovaný na kůži doplňuje černý řetízek umocňující již tak výrazný vzhled. Tvar koženého poutka na zipech zase připomíná hrot plnících per Montblanc coby průkopníka kultury psaní.

Luxusně funkční a praktické

Funkčnost každého kusu odráží dynamický a kreativní životní styl svého majitele. Pouzdro Portrait Case a messenger Mini Reporter představují ideální společníky na každý den a stylovou alternativu k tradičnějším formátům tašek v kompaktní velikosti. Sling Bag a Chest Bag s praktickou vnější přihrádkou pak reprezentují sportovní a ležérní vzhled a nosí se přes jedno rameno nebo přes tělo. Ladící malé kožené doplňky zahrnují peněženku na šest kreditních karet, pouzdro na klíče a klíčenku.

Řada Meisterstück Selection Rouge et Noir je k dispozici od ledna 2022 ve vybraných buticích Montblanc a také online. Pro více informací navštivte Montbanc.com.

Zdroj foto: Montblanc

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, luxusní kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu