Louis Vuitton: Monogram Jacquard Denim

Louis Vuitton: Monogram Jacquard Denim

21. ledna 2022, Louis Vuitton, Monogram Jacquard Denim, kabelky, doplňky

Sponzorované odkazy

Louis Vuitton představuje ikonické modely kabelek v nové verzi Monogram Jacquard Denim. Denim je klíčovým materiálem každého dámského šatníku. Pravidelně se objevuje také v kolekcích značky Louis Vuitton, obzvlášť v zajímavých kombinacích s motivem Monogramu. V této sezóně zdobí nadčasový vzor elegantní a všestranně nositelnou kolekci kožených doplňků.

Ikonické tašky značky Louis Vuitton – počínaje modelem Onthego, přes Speedy a Loop až po Dauphine – se představují ve verzi z materiálu Monogram Jacquard Denim. Vzhled sepraných džínů zdobí ikonický Monogram.

Speciálně vyvinutý materiál

Materiál byl vyvinutý speciálně pro tuto kolekci a byl vytvořený speciální technikou žakárového tkaní. Perfektně imituje vzhled denimu a díky inovativnímu výrobnímu postupu je pevný a poddajný zároveň, vyniká trvalou stálostí barev a vzorů.

Atraktivní povrch

Modely mají atraktivní svrchní prošití kůže a jsou stejně okouzlující z vnější i vnitřní strany. Látka podšívky je vyvedena v negativu a působí, jako kdyby byl vnějšek kabelky obrácený naruby.

Barevnost

Základní barvou kabelek a drobných kožených doplňků je námořnická modř, tři okouzlující modely jsou k dispozici také v růžové variantě: Nano Speedy, peněženka Zippy a Micro Pochette Accessoires. Pět ikonických modelů bude v prodeji výlučně v Číně: Petit Noe, Square Bag, Dauphine Mini, Petite Malle a Nano Speedy.

Kolekce je v prodeji od ledna 2022 a dozajista osloví nejen milovníky ikonického módního domu, ale i nové klienty.

  • Fotografie: Robin Galiegue
  • Styling: Marie-Amélie Sauvé
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu