Levis pro jaro/léto 2022: pohodlí se stylem

Levis pro jaro/léto 2022: pohodlí se stylem

27. ledna 2022, Levis, kolekce jaro/léto 2022, pohodlí, styl

Sponzorované odkazy

Na co se v roce s číslovkou 2022 těšíte nejvíce? I když je předpovídání budoucnosti riskantní disciplína, je dobré se odrazit od toho, co nového jste se naučili a co byste dále chtěli. U značky Levis je to jasné – sezóna jaro a léto 2022.

Pro značku Levis se sezóna jaro a léto 2022 nese ve veselé představě chvilek strávených spolu a v pohodlí. V klidu domova. A obojího si s Levis užijete dosyta díky kombinaci pohodlných střihů a příjemných materiálů.

Jaro a léto optimisticky

Barevnost jarně-letních kolekcí vyvolává optimismus a radost ze situací a chvilek, které prožijete v nových kouscích značky Levis. A to již stojí za úvahu. Udělejte si letošní rok příjemný a pohodový se značkou Levis!

Pohodlný styl

Značka Levis letos čerpá hodně ze 70. let, ale i z let devadesátých. Devadesátky přidaly k sedmdesátkám silnou pohodu a uvolnění. Celá kolekce jaro a léto 2022 ukazuje sílu minulosti i vizi budoucnosti. Odkaz tradice a i nového.

Dámská kolekce

Hlavní inspirací pro dámskou kolekci jsou pohodové a neformální kousky, které si můžete krásně užívat v indooru i v outdooru. Pohoda může být doma i venku.

Topy se zmenšila a odhalují vice kůže, spodní části modelů (džíny) mají volnější střihy. Přesně tak, jak se nosily v 90. letech i v sedmdesátkách. Je to spojení nenucenosti a módy.

Novinkou Levis kolekce pro ženy jsou nově pojaté džíny 501 džínů z 90. let. Mají volnější okolí u boků a širší uvolněné nohavice. Jsou formovány lehce pod pasem a můžete je nosit vytažené nahoru, nebo dolů. Džíny jsou k mání v několika sepraných odstínech, které jim dodávají vintage grif.

Jarní kolekce pro rok 2022 nabídne také tepláky z řady Levis Red Tab, a to pro muže i ženy. Můžete je nosit doma i ven. Tedy bez převlékání se, když vyrážíte do ulic. Unosíte je doma i na procházce. Tepláky jsou vyrobeny a ušity z jemné francouzské froté tkaniny, která je velmi příjemná na omak.

Pánská kolekce

Pánská kolekce na jaro 2022 se je směsicí módnosti a funkčního oblečení s prvky neformálnosti. Hlavní inspirací je módní odkaz na 80. a 90. léta. Patří sem oversized trika, 501® džíny, 501® Taper i další volnější Chino kalhoty.

Dále teplákovky Red Tab. Denimové barevné úpravy mají tmavé i světlé odstíny modré. Spolu s teplákovkami pánská kolekce vytváří základ variabilního šatníku. Denimové barevné úpravy mají tmavé i světlé odstíny modré.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu