Ťuky, ťuk: Valentýn je za dveřmi!

Ťuky, ťuk: Valentýn je za dveřmi!

30. ledna 2022, V\alentýn, šperky, Pandora, Valentýnská kolekce Pandora, Valentýnská kolekce

Sponzorované odkazy

Valentýn je svátek zamilovaných. Není tedy nic krásnějšího, než obdarovat svoji milovanou nebo milovaného šperkem, který vydrží „na věky“. Značka Pandora to ví, a tak připravila pro všechny láskyplné lidičky kampaň a limitovanou valentýnskou kolekci.

Nová valentýnská kolekce Pandora letos představuje drobné projevy lásky pro extra okamžiky všedního života, které navždy zůstávají těmi nejcennějšími. Jsou to projevy speciální pozornosti, jež něžně sdělují lásku i význam vztahu.

Význam lásky

Oslava lásky spadá jako každoročně na svatého Valentýna, kterým je 14.únor. Umožňuje oslavovat lásku ve všech jejích podobách a ukázat těm, kteří jsou pro nás důležití, jak moc nám na nich záleží.

Náročná doba – jemný čin

V této náročné době jsou to právě ty drobné projevy lásky, díky nimž se cítíme nejvíce ceněni a jejichž připomínku chceme mít stále při sobě. Společnost Pandora k oslavě těchto drobných projevů lásky navrhla oddělitelný visací přívěsek Zámek a klíč, jehož design umožňuje zachytit naše nejkrásnější vzpomínky, které si pak v této podobě všude nosíme s sebou.

Visací zámek

Nový design je novou interpretací visacího zámku jako symbolu věčné lásky. Uzamknete jej klíčem, který darujete tomu, koho milujete. Zámek, nabízený ve stříbře, v unikátní směsi kovů pozlacené 14k zlatem nebo v unikátní směsi kovů pozlacené 14k růžovým zlatem.

Je výjimečný hybrid mezi přívěskem, visacím přívěskem a klipem a připojuje se k novému motivu volně stylizované kresby srdce se svým posláním oslavit lásku ve všech jejích podobách a všude na světě.

Filippo Ficarelli a Francesco Terzo, kreativní dvojice stojící za designy značky Pandora, k tomu uvedli: „Nový oddělitelný visací přívěsek Zámek a klíč zdůrazňuje pouta vztahů a symbolizuje uzamčení vzácných vzpomínek na lásku, které si pak nosíte v tomto přívěsku stále při sobě.“

Pro každý drobný projev lásky, pro každý příběh zamilovaného páru nabízí Pandora skvělý šperk, který uchová vzácné okamžiky, aby je bylo možno kdykoli oslavovat.

Zdroj foto: Pandora

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu