Tipy na dárky pro ni i pro něho nejen na Valentýna!

Tipy na dárky pro ni i pro něho nejen na Valentýna!

2. února 2022, Valentýn, tipy na dárky, dárek pro ni, dárek pro něho

Sponzorované odkazy

V Česku stále oblíbenější svátek zamilovaných – sv. Valentýna, oslavíme opět 14. února. Už máte vybrán ten pravý romantický dárek?

Toaletní voda Signorina in Fiore

I v případě, že svátek svatého Valentýna neslavíte, jsme pro Vás připravili tipy na dárky vhodné pro vyjádření romantického gesta při jakékoli příležitosti. Pro inspiraci jsme navštívili nejnavštěvovanější pražské outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet.

Manžetové knoflíčky Swarovski

Co vybrat?

Svůdná vůně, luxusní kosmetika, šampaňské, čokoláda a především šperky. To je zlatá klasika mezi tipy na romantické dárky pro ženy. Zapomeňte na praktické dárky, které nemají pro mnoho žen s vyjádřením lásky nic společného. Proto popusťte uzdu fantazie a vybírejte tentokrát na základě trochu jiných kritérií, než jste běžně zvyklí. Čím výše je daný předmět na stupnici romantičnosti, tím lépe.

Pralinky Hochfein

Bublinky či sladké mámení…

Pokud jste se rozhodli pro luxusní bublinky, doplňte je třeba kvalitní čokoládou nebo k lahodnému nektaru rovnou přidejte křišťálové skleničky. Zvuk ručně broušeného křišťálu dodá každému přípitku slavnostní punc. Při výběru kosmetiky se nestyďte nechat si poradit od personálu obchodu a totéž platí i při rozhodování o vhodném parfému. Co se týče volby šperku, tam se v případě pochybností můžete obrátit na kamarádku vaší partnerky. Ta často dobře zná vkus i preference vaší milované a může pomoci s výběrem.

Pánský pásek Trussardi

Tipy pro ni

  • Pralinky Hochfein, obchod Lindt, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 189,90 Kč, outletová cena 179,90 Kč
  • Sada rtěnek s kabelkou Estée Lauder, obchod The Cosmetics Company Store, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3150 Kč, outletová cena 2205 Kč
  • Toaletní voda Signorina in Fiore, obchod Luxury Zone, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2359 Kč, outletová cena 1649 Kč

Sada rtěnek s kabelkou Estée Lauder

Tipy pro něho

  • Pánský pásek Trussardi, obchod Trussardi, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1790 Kč, outletová cena 1190 Kč.
  • Pánské kšandy Jerem, obchod Jerem, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1199 Kč, outletová cena 799 Kč
  • Manžetové knoflíčky Swarovski, obchod Swarovski, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1990 Kč, outletová cena 1393 Kč

Správná atmosféra je podstatná

Ať už jste vybrali jakoukoli variantu z výše uvedeného, nezapomeňte na to nejdůležitější – na atmosféru. Kouzelný večer může začínat dobrou večeří při svíčkách, ale také třeba divadelním představením. To nejdražší, co můžeme dát našim blízkým, jsou totiž krásné vzpomínky na společně strávené okamžiky. A i když je Valentýn do roka jenom jednou, čas na lásku se neřídí datem v kalendáři.

Pánské kšandy Jerem

Zdroj foto: FAPO

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, ostatní, parfémy a vůně a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu