Bulgari se stává partnerem BAFTA a EE British Academy Film Awards

Bulgari se stává partnerem BAFTA a EE British Academy Film Awards

14. února 2022, Bulgari, BAFTA, EE British Academy Film Awards

Sponzorované odkazy

Značka Bulgari se stává oficiálním dodavatelem šperků a hodinek pro předávání cen Britské filmové akademie – EE British Academy Film Awards – a oficiálním vedlejším partnerem galavečera BAFTA 2022.

Značka Bulgari je dlouhodobě úzce propojena se světem kinematografie. Nyní představuje partnerství s globální uměleckou dobročinnou organizací BAFTA. Pouto značky Bulgari s filmovým světem trvá po generace a mnohé šperky Bulgari se objevily ve více než 40 filmech.

Elizabeth Taylorovou na předávání cen BAFTA v doprovodu Richarda Burtona, zdobily smaragdy a diamanty Bulgari.

Sharon Stone, lady Gaga a spol.

Zdobily například Sharon Stone ve snímku Casino a nosila je také Lady Gaga ve filmu Klan Gucci. Byly a jsou oblíbenou ikonou herecké elity, mezi níž bezesporu patří Ingrid Bergmanová, Audrey Hepburnová, Priyanka Chopra JonasZendaya.

Značka Bulgari získala v aukci pár náušnic Bulgari, které původně patřily herečce Gině Lollobrigidě.

Sophia Lorenová v náhrdelníku a náušnicích Bulgari s rubíny a diamanty ve snímku Prêt-à-Porter (1994)

Předávání cen v březnu 2022

Předávání cen EE British Academy Film Awards je plánováno na neděli 13. března 2022. Na oslavu své role oficiálního dodavatele šperků a hodinek představí značka Bulgari v rámci partnerství 8 kreací vysokého šperkařství. Tyto jedinečné kousky si budou moci prohlédnout hosté a hvězdy červeného koberce v Royal Albert Hall.

Galavečer BAFTA

Značka Bulgari je také oficiální partnerem galavečera BAFTA v pátek 11. března 2022. Podpoří tak největší charitativní akci roku organizace BAFTA. Jejím cílem je získat prostředky na realizaci vzdělávacích a inkluzivních talentových programů na celý rok.

Ambasadorka značky Priyanka Chopra Jonas ve špercích Bulgari na EE BAFTA 2021

BAFTA slaví 75 let

Organizace BAFTA v letošním roce oslaví 75. výročí. Jejím cílem je kariérně podporovat další generace talentovaných jedinců prostřednictvím široké plejády vzdělávacích a inkluzivních talentových programů. Jejich součástí je také nový stipendijní fond pro kariérní rozvoj založený předsedou BAFTA, Jeho královskou výsostí, vévodou z Cambridge.

Partnerství výborně doplňuje vlastní charitativní iniciativy značky Bulgari na ve vzdělání a umění, jejichž součástí je dlouholeté partnerství s organizací Save the Children a filantropické propojení s Jennerovým institutem Oxfordské univerzity.

Ambasadorka značky Zendaya v kampani Bulgari high jewellery

Speciální výstava

BAFTA je již od roku 1947 synonymem jedinečné kvality ve světě filmu. Bulgari vzdává hold odkazu skrz speciální výstavu v londýnském butiku. Její součástí je 17 kousků z kolekce Heritage, pocházejících z římských archivů. Šperky, které vlastnila Elizabeth Taylorová, Gina Lollobrigida a Roberta Brooke Russell Astor, nebo nosila třeba Sophia Lorenová, zde budou k vidění do pondělí 14. března 2022.

Zdroj foto: Bulgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu