Jedinečná kolekce Puma s léčivými krystaly je tu!

Jedinečná kolekce Puma s léčivými krystaly je tu!

17. února 2022,

Sponzorované odkazy

Inspirujte se novou kolekcí Crystal Galaxy od značky Puma, a nechte vyniknout svou ženskost! Nová kolekce je jedinečná díky léčivým kamenům.

Nová kolekce Crystal Galaxy je cílena na ženy, které inspirují své okolí pozitivním přístupem. Čerpá z každodenního života a přirozených vlastností krystalů, které pomáhají k posílení a léčení všeho a všech.

Kolekce Crystal Galaxy

Kolekce čítá obuv, oblečení a doplňky s tvarovým designem inspirovaným barvami krystalů. Obuv zdobí prvky polodrahokamů, které dodávají looku správnou krystalickou energii. Můžete si vybrat obuv podle energie, kterou chcete vnést do svého života.

Vyberte si svůj krystal!

  • Růženín – symbolizuje mír, lásku a pohodu, je k mání na modelech Mirage Sport, Wild Rider Unfold a Cruise Rider
  • Amazonit – je symbolem klidu a umírněnosti, a najdete jej na modelu Mayze
  • Citrín – je krystalem štěstí a hojnosti, a zdobí botku Suede Mayu.
  • Karneol – jako individualista podporuje kreativitu, sebedůvěru a tvůrčí schopnosti, můžete jej mít s modelem Muse X5.

Vybrané sportovní boty z kolekce budou v prodeji v Bibloo, UranStore, Queens, Espace, A3CoOol a Vemzu během února a března 2022.

Kampaň ke capsule kolekci

Snímky kampaně byly pořízeny společně s olympijskou sprinterkou Imani-Larou Lansiquot v rámci platformy Puma She Moves Us, která reprezentuje silné a emancipované ženy. Přestože anglická sprinterka Imani-Larou Lansiquot tvrdě trénuje, stále zůstává pohodová a velmi milá. Dokonale tak vystihuje poselství kolekce i platformy She Moves Us.

  • Zdroj foto: Puma
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu