Bulgari B.zero1: nová klasika šperků

Bulgari B.zero1: nová klasika šperků

20. února 2022, nová kolekce, kolekce, Bulgari, Bulgari B.zero1, B.zero1, šperky

Sponzorované odkazy

Značka Bulgari vynesla na světlo svoji jedinečnou kolekci Bulgari B.zero. Ta má inspirovat k víře v lepší budoucnost. S kolekcí Bulgari B.zero1 je to hračka.

Kolekce představuje nadčasovou klasiku ve zcela nové a jedinečné podobě. Jednoduchá a geniální, s diamantovým zdobením ve tvaru vlnek. Ty jsou jakousi metaforou hnací síly, která má posouvat k dalším možnostem i překonání sama sebe.

Kolekce B.zero1

Kolekce vznikla v roce 1999 jako oslava budoucnosti i nacházejícího roku 2000. Je ztělesněním síly, spojené s každým novým začátkem. Ty oslavuje i svým jménem: „B" (jako Bulgari), „zero" ( nové milénium), „1" (jako nové začátky).

Nekonečná spirála designu šperku připomíná, že je vždy správný okamžik na to, vydat se tady a teď vlastní cestou, protože za každou zatáčkou jsou skryty nové možnosti a další část příběhu.

Prsten B.zero1

Nový prsten B.zero1 zdobí na obou stranách vlnka s diamanty. Jemný detail propůjčuje šperku sofistikovanost a nadčasovost. Prtsen je k mání ve verzi z 18karátového růžového a 18 karátového bílého zlata.

Šperkařské umění pro život

Kolekce B.zero1 ukazuje ambice značky do budoucna. Ta svojí kreativitou a umem posouvá estetiku do nového levelu. Povyšuje šperkařství na umění.

Zdroj foto: Bulgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu