Levi’s® a Hailey Bieber: nové Levi’s® 501® pro jaro a léto 2022

Levi’s® a Hailey Bieber: nové Levi’s® 501® pro jaro a léto 2022

26. února 2022, Levi’s®, Hailey Bieber, nové Levi’s® 501, jaro a léto 2022

Sponzorované odkazy

Značka Levi na jaro a léto 2022 nabízí komfort a pohodlí v modelu svých profláklých a ikonických 501®. Odkazuje na tradici, nesmrtelnost denimu a dává jasně najevo, že značka Levis a jeho džíny 501® stále žijí.

Věděli jste, že tyto džíny milovaly celebrity mnohých dob, a že je nosí i nyní? Kupříkladu taková Hailey Bieber je miluje, dobře jí padnou a cítí se v nich spokojene a pohodlně. Modelka je rovněž velkou fanynkou džínové módy devadesátých let.

A i proto má velkou radost, že se pro jaro a léto 2022 vrací s džínami Levis 501® pohodlí, praktičnost i denimová modrá. A Hailey př focení 501® ukázala, že být dnes moderní znamená často i return do minulosti.

Nové Levi’s® 501®

Nové 501® jsou oproti tradičnímu a původnímu modelu džín více pohodlné, mnohem volnější v oblasti boků a širší v nohavicích. Na těle je můžete nosit spadnuté na boky, či naopak je s páskem povytáhnout nahoru. Jak je komu libo.

Hailey Bieber k tomu dodává: „Je cool se vracet do doby, kdy jste se narodili, prohlížet si fotky, nasát estetiku doby a prohlížet si dobovou módu. Jednoduše mě to u devadesátek fascinuje.“

Sepraná barevnost

Barevnost džín 501® je odlišná od minulosti. Ty letošní mají lehce seprané barvy se zajímavým vintage nádechem. Jsou to de facto ty nejoblíbenější 501®, které kdy byly vyrobeny, a stále dokola se s malými obměnami vracejí zpět do budoucnosti.

“Opravdu jsme se inspirovali velkými módními ikonami 90. let a jak nosily svoje “pětsetjedničky” s uvolněnou nenuceností a s velkou mírou stylu. Zdálo se to velmi aktuální právě pro současnou dobu. Dohromady s čistým zakončením a sepranou barevností to dohromady funguje jako skvělý návrat něčeho, co působí vintage a skvěle padne. Jde o džíny, které jsou nejen fyzicky dobře padnoucí, ale vtáhnou vás do nostalgické vzpomínky na něco, co jste milovali a kdysi sami nosili”, dodává Jill Guenza, Víceprezidentka dámské sekce v Levi’s, Strauss & Co.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu