Luxusní boty: Aneb blýskněte se i ve sportovní obuvi

Luxusní boty: Aneb blýskněte se i ve sportovní obuvi

14. března 2022,

Kdo říká, že můžete být za dámu jenom v botách na vysokém podpatku? I na cyklostezkách při pravidelném běhání můžete oslnit kvalitními a hodně dobře vypadajícími botami. Jen je třeba vědět, a jaké by měly splňovat parametry a kde na ně vlastně narazit? Všechno vám prozradíme v následujících řádcích. Jaké značky jsou nejprodávanější?

Adidas

Neexistuje snad nikdo, kdo by tuhle značku neznal. Má mnohaletou tradici na našem trhu, což znamená, že jejich boty prošly obrovským vývojem – a rok od roku obměňují a zkvalitňují své parametry. Výrobci dbají na to, aby byly naprosto šetrné ke sportovní noze, proto se nemusíte bát, že by vás po běžeckém tréninku něco bolelo. Navíc jsou lehké a prodyšné, ale celkově také designové. Každý totiž ví, že Adidas je prostě záruka kvality, a že ta něco stojí. Takže si můžete být jisti, že s touto značkou na noze zaujmete prostě každého. Mrkněte třeba na oblíbený model Adidas ZX 8000.

New Balance

I když u nás značka New Balance není tak známá, jak Adidas, není o nic horší. Na trhu je již přes 100 let, což opět značně vypovídá o jejich kvalitě. Tuto značku můžete poznat podle velkého písmene „N“ na straně boty. Forma bot se snaží zaměřovat hlavně na oporu klenby nohy a klade důraz na ergonomii a funkčnost. Do povědomí lidí se zapsala svým modelem zvaným Trackster. Momentálně je ale „v kurzu“ model New Balance 574. Tyto boty jsou skvělou volbou na jakoukoli volnočasovou aktivitu. Jsou nejenom funkční, ale také vypadají na noze sakra dobře!

Converse

Kdo by neznal klasické „conversky“? Boty, které mají také více než 100-letou tradici. Zaměřují se hlavně na sportovní obuv, nicméně není ani výjimkou, když v nich uvidíte nevěsty, které tyto boty rády kombinují s krátkými tylovými svatebními šaty. Mají kvalitní gumovou podrážku, a to hlavně z toho důvodu, že ze začátku výroby se značka Converse zaměřovala mimo jiné také na kvalitní a bezpečnou pracovní obuv. V dnešní době s converskami uděláte parádu nejenom při běhání, ale také při běžném nošení.

Kde správně vybrat?

Při vybírání kvalitní obuvi online je třeba navštěvovat jen prověřené e-shopy nebo katalogy, jako je například Flexdog. Existuje spousta podvodných shopů, které prodávají pouze napodobeniny. Dejte si tedy pozor na podezřele nízké ceny, které se s kvalitou opravdu nemohou rovnat. V takovém případě byste ani nijak neoslnili, ale hlavně vaše nohy by vám opravdu nepoděkovaly. Proto nejlépe sledujte recenze ostatních uživatelů, kteří si z vámi vybraného e-shopu nebo katalogu už nějaké zboží zakoupili.

Zdroj obrázku: Maria Markevich / Shutterstock.com

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu