Plesová sezóna si žádá správné šaty i šperky

Plesová sezóna si žádá správné šaty i šperky

23. března 2022,

Konečně je tady období plesů, a tak spousta z nás po pár letech, kdy seděla doma, opět oblékne společenské šaty, nazuje sváteční střevíčky, do ruky vezme psaníčko a celý vzhled dotvoří krásnými šperky. Už máte nové šaty a vhodné šperky pro letošní plesy?

Společenské šaty, které vám budou lichotit

Pokud plánujete, že si koupíte nové společenské šaty, rozmyslete si dopředu, pro jakou barvu se rozhodnete. Ples můžete prožít v mnoha typech a barvách šatů, pozor jen na letní nespolečenské šaty nebo příliš vyzývavé modely, které by se na ples jednoduše nehodily. Abyste nebyly out a šaty byly podle posledních módních trendů, můžete nakoupit na glash.sk a vybrat si šaty, které jsou moderní, kvalitní a propracované do posledních detailů.

Důležitý je střih i barva šatů. Střih musí lichotit vaší postavě. Často nám sluší vypasované šaty, s dlouhou sukní, s větším výstřihem nebo svůdně řešený zádovým dílem. K šatům dle jejich barvy můžete zvolit i krásné diamantové přívěšky. Outfit jako celek bude působit naprosto dokonalým dojmem.

Náramek s brilianty, foto: klenotyaurum.czNáramek s brilianty, foto: klenotyaurum.cz

elegantní diamantové náramky se mohou s šaty skvěle doplňovat. Třeba v případě, že bude součástí náramku briliant i jiný drahokam v barvě, kterou máte v oblibě, nebo se hodí k očím či šatům vaší paní.

Jaké šaty obléknout na ples?

Velmi oblíbené jsou dlouhé společenské šaty. Důvod je prostý. Poskytnou soukromí nohám, které mohou být po létech chození značně poznamenány. Pro ženy, jež mají věkem poznamenány celé ruce od ramen až k prstům, jsou ideální volbou alespoň krátké rukávy. Mohou být lehounké jako vánek, také různě dlouhé, ale především se v nich musíte cítit dobře.

Oblíbené jsou šaty v barvách jako vínová, růžová, modrá, béžová, tělová nebo třeba zelená. Nezapomeňte vhodně zvolit kabelu. Nesmí jít o velkou kabelu. Takové se na ples nehodí.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu