Top 10 trendy věcí na léto 2022

Top 10 trendy věcí na léto 2022

2. června 2022,

Je mnoho způsobů, jak vítat léto. Jedním z nich, a mezi ženami velmi oblíbeným způsobem, je koupit si na nadcházející letní sezónu pár nových modelů do šatníku. Obměňovat šatník je potřeba, a to bez ohledu na to, jestli se změnila vaše velikost, nebo ne. Jaké letní oblečení z vás udělá trendy ženu, která ví, co se nosí?

  1. Krása a přitažlivost džínových šortek – Jestli se o módu zajímáte, jistě jste si všimli, že jsou dámské džínové šortky velmi populární. Koupit si je můžete nejen v jejich klasické modré barvě a jejich mnoha odstínech, ale třeba i v bílé, růžové, fialkové, černé a mnoha dalších barvách. Je skvělé, že se nosí v různých délkách, a tak můžete zcela odhalit stehna, nebo je nechat schované a zvolit šortky s délkou nad kolena.
Džínové šortky DSQUARED2, foto: shopsy.czDžínové šortky DSQUARED2, foto: shopsy.cz
  1. Jednoduché jednobarevné šaty – Ženy jakéhokoli věku mohou obléknout jednoduché jednobarevné šaty z bavlny. Mohou mít jakoukoli délku, IN jsou volnější modely, v nichž vám bude skutečně skvěle.
  2. Sukně plné květin – Oživit šatník vám pomohou květované sukně. Velké i drobné kvítky se nosí, navíc jde o motiv, který je a bude evergreenem. Pokud zvolíte lichotivý střih své postavě, máte kousek, který využijete po mnoho let.
  3. Nechte na hlavě – Aktuálně se nosí dámské kšiltovky ve všech barvách, jaké vás napadnou, snadno tu svou můžete sladit s oblíbeným oblečením, nebo zvolit nějakou, která se vám nejvíce hodí, což je u žen většinou barva bílá, černá, šedá, růžová a modrá.
Kšiltovka JACK WOLFSKIN, foto: shopsy.czKšiltovka JACK WOLFSKIN, foto: shopsy.cz
  1. Nazujte správnou obuv – Vaše sexy nohy podtrhnete ve správných žabkách. Stále se nosí dámské žabky, jež drží na noze díky uchycení mezi palec a ukazováček nohy. Do popředí se ale dostávají i klasické nazouváky, žabky, které drží na nártu nohy za pomoci jednoho hlavního pásu látky, umělé hmoty, kůže…
Žabky ROXY, foto: shopsy.czŽabky ROXY, foto: shopsy.cz
  1. Jednodílné plavky s předělem pod ňadry – Velmi lichotivě vypadají a jsou velmi moderní jednodílné plavky, které jsou pod prsy předěleny tenkým pásem látky v jiné barvě. Ať už budou modré, se svislými pruhy, květované či třeba hnědé, budou vám jistě slušet.
  2. Tílka pro vaše pohodlí – Nebojte se koupit si basic nátělníky, které se skvěle kombinují s šortkami, sukněmi, pod svetr, mikinu i sáčko. Budete mít v šatníku oblečení vhodné pro každý den.
  3. Vzdušné halenky – Zapomenout nesmíme ani na volnější, jemné a prodyšné halenky. Uvázat je můžete na uzel v pase, podtrhnout váš vosí pas a klenuté tvary.
  4. Lehounké negližé pro vydatný spánek – Aby vám bylo večer a v posteli co nejlépe i během horkých letních nocí, určitě investujte do lehounkého negližé. Budete sexy a bude vám pocitově výborně.
  5. Výrazné a kvalitní brýle – Jako třešinkou na dortu ve vašem looku mohou být zajímavé a výrazné brýle. Nemusí být výrazné barvami, ale tvarem, mohutností a precizně řešenými detaily.
Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu