Správně zvolený textil udělá z vašeho wellness hotelu opravdové potěšení pro zákazníky. Proč byste neměli tuto oblast podcenit?

Správně zvolený textil udělá z vašeho wellness hotelu opravdové potěšení pro zákazníky. Proč byste neměli tuto oblast podcenit?

2. června 2022,

Majitelé nejrůznějších ubytovacích zařízení se v současné době konečně mohou těšit z odvolání veškerých zákazů a věnovat se zase svému podnikání. Někteří z vás zajisté zpozorovali rostoucí zájem klientů, kteří si chtějí vynahradit předchozí nemilé období. V tom lepším případě jste plně připraveni, zatímco v tom horším musíte na poslední chvíli zařizovat mnoho starostí. Na co nesmíte zapomenout?

Pohodlí je naprostý základ spokojenosti

Jedná se o zlaté pravidlo pro zajištění maximální spokojenosti zákazníků a budování si svého pozitivního jména. Lidé si zkrátka zvykli se nechat rozmazlovat, přičemž to platí pro každý sebemenší detail. Dnes už to není jen o poskytnutí kvalitních ručníků a osušek, nýbrž je potřeba dbát i na maličkosti v podobě žíněk či třeba pěkných sprchových závěsů. Nic není tak nepodstatné, aby to nezvládlo vyčarovat dobrý dojem u vašich návštěvníků.

Možná byste se divili, kolik negativních recenzí schytávají majitelé ubytovacích zařízení používající staré a hrubé textilie. V moderní době internetu není nic snazšího, než si zasednout k počítači a vyjádřit svou nelibost v četných recenzích nacházejících se ve všech koutech online světa. I jedna negativní zmínka vám dokáže sebrat mnoho potenciálních klientů. Co se asi stane, když jich bude několik?

Velký výběr a rychlé doručení

Jestli se tedy chcete pořádně připravit, určitě vypracujte seznam všech potřeb důležitých ke zvelebení vašich pokojů. Mimo výše zmíněných předmětů nezapomeňte ani na župany a pohodlné koupelnové předložky. Zajímavý výběr opravdu kvalitních produktů má například výrobce Vesna. Ten disponuje i e-shopem, díky čemuž nebudete muset objíždět kamenné obchody a bude vám stačit několik kliknutí na počítači.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu