Osvědčené dárky pro muže ke každé příležitosti

Osvědčené dárky pro muže ke každé příležitosti

9. června 2022,

Dárky pro muže jsou snad tou nejnáročnější disciplínou vůbec. Jen málokterý vám na rovinu řekne, co by si vlastně přál. Většinou mají všechno a co nemají, to si zkrátka sami koupí. Na vás toho už poté moc nezbyde, a tak je potřeba být opravdu kreativní. Narozeniny, Vánoce, svátek, výročí a další události se střídají s takovou rychlostí, že se časem originální nápady vyčerpají a úkol vybrat vhodný dárek je čím dál těžší. Hledáte tipy na dárek, který muž skutečně ocení? Našli jsme je pro vás.

Tip 1: Vyberte dárek který podtrhuje jeho jedinečnost

Jaké jsou specifické zájmy a charakterové vlastnosti muže pro kterého vybíráte dárek? Dárky pro muže je potřeba výbírat na míru a tak aby podtrhovaly jeho jedinečnost. Jen s takovým dárkem máte záruku, že uděláte obdarovanému opravdovou radost.

Je muž kterého chcete obdarovat vášnivý milovník aut? Pořiďte mu nějakou maličkost do auta a nebo nakupte různé pečující přípravky na jeho vůz a hezky je zabalte do dárkového balíčku.

Nebo je to fotbalový fanda, který nesmí chybět na žádném zápasu? Pořiďte mu tričko, šálu, nebo čepici jeho oblíbeného mužstva.

Má rád pivo, dobré jídlo a nebo nemůže začít den bez expressa? Kvalitní káva je vděčný dárek, který ocení každý kofeinový fajnšmekr. Poukaz na večeři v oblíbené restauraci je také mezi gurmány oblíbeným dárkem. Například milovníci dobrého vína zase ocení návštěvu moravských sklípků.

Pro fanoušky seriálů, filmů, hudebních kapel a nebo fantasy knih zkuste sehnat tričko, ponožky a nebo cokoliv dalšího s motivem jejich oblíbené kultury.

Pro dobrodruhy zkuste vymyslet nějaké outdoorové vybavení, které jim usnadní další výpravu. Co třeba kvalitní čelovka? A nebo funkční prádlo? Milý dárek od srdce by taky mohl být plecháček s vaší společnou fotkou.

Tip 2: Vsaďte na originalitu a vtip

Neobvyklé dárky potěší svojí originalitou a bude díky nim na co vzpomínat. Oblečte láhev oblíbeného alkoholu do vtipného oblečku a darujte spolu a s ní panákové skleničky s napisem živá voda.

Mezi populární vtipné dárky patří také trička se srandovním potiskem a vtipnými hláškami. Srandovní je také toaletní dárek s potiskem bankovek, hřeben/zrcátko na pleš, trenky a nebo zástěry s vtipným potiskem a další maličkosti, které na oslavě vtipálků nesmí chybět.

Tip 3: Romantické dárky pro zamilované

Vybíráte dárek pro partnera a hledáte tip na něco vzrušujícího a romantického? Máme pro vás pár pikantních tipů. Kromě sexy prádla (které si vlastně koupíte sama pro sebe a necháte muže aby se kochal domácím striptýzem ve vaší režii), můžete partnera obdarovat také masáží, pivní koupelí, poukazem do beer spa, plavbou a večeří na výletní lodi, romantickým výletem vzducholodí, wellness pobytem s relaxačními procedurami, večeří při svíčkách a nebo třeba sestavením rodinného rodokmenu, či ručně dělané fotoalbum vašich společných vzpomínek.

Nezapomeňte dárek hezky zabalit. I kdyby jste se rozhodla věnovat poukaz na zážitek, který působí tak, že vlastně není ani co balit, vyhrajte si s ozdobným písmem a připiště nějaký vzkaz od srdce. Poukaz v obálce ještě klidně zabalte do větší krabice, at si partner užije moment rozbalování.

Krásný dárek od srdce je také ručně dělaný dort.

Tip 4: Darujte zážitek

Pro akční muže a dobrodruhy jsou vděčnými dárky na které budou dlouho vzpomínat zážitky. Na výběr je v dnešní době všechno na co si vzpomenete od klasického skoku padákem, bungee jumpingu a letu balonem, po jízdu rychlými auty a nebo raritními veterány, výcvik boje světelným mečem, destruktoterapie (rozbíjení věcí), kurz vaření, jízdu a práci s bagrem nebo pronájem vojenského bunkru.

Populární jsou také poukazy na únikové hry, nebo tradiční vstupenky do kina, do divadla a nebo na koncert jeho oblíbené kapely. Pokud chcete do dárku zainvestovat a věnovat spolu se zážitkem i dovolenou, obdarujte muže poukazem na wellness a nebo akční pobyt.

Tip 5: Dárek ve jménu jeho hobby

Pátý tip je vlastně stejný jako první. Ty nejlepší dárky jsou totiž skutečně ty, které rozvíjejí a podporují to, co už má obdarovaný už dávno rád. Dejte si chvilku na přemítání o tom, co o muži pro kterého vybíráte dárek víte. Má rád práci na zahrádce? Libuje si v umění? Je to vášnivý knihomol? Hraje rád deskové hry? Chodí rybařit?

Možná přijdete na něco o čem oslavenec mluvil, že by rád začal dělat, ale ještě se k tomu nerozhoupal. Neplánoval, že se začne učit francouzštinu? Kupte mu učebnici, at může rovnou začít. Neříkal, že by začal rád chodit víc na výlety? Pořiďte mu knihu s nápady na výlety po jeho regionu, trekové hole, sportovní batůžek a nebo rovnou otevřenou jízdenku na vlak.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu