Kvalitní zvuk a domácí audio na míru od profíků z VOIX

Kvalitní zvuk a domácí audio na míru od profíků z VOIX

24. října 2022,

Toužíte po tom nejčistším a nejvyváženějším zvukovém přednesu reproduktorů nebo sluchátek bez jakýchkoliv kompromisů? Splnit veškerá přání týkající se zvuku vám pomůže společnost VOIX Audio & Cinema, za kterou stojí zkušený tým, jehož členy spojuje nadšení pro reprodukovanou hudbu. V nabídce společnosti najdete audio vybavení od známých značek, jako je Sonos, Bang & Olufsen, KEF, Paradigm nebo Bowers & Wilkins.

Kvalitní reprosoustava zajistí plnohodnotný zážitek

K nejvyhledáva­nějšímu audio vybavení pro domácí poslech jednoznačně patří reprosoustavy. Reprosoustavy často slouží především jako náhrada vestavěných reproduktorů televizí, jejichž zvuk sice nemusí na první poslech znít úplně špatně, ale pořádné reprosoustavě se přece jen nemůže ani v nejmenším vyrovnat.

Domácí reprosoustavy se obvykle skládají ze dvou sloupových reproduktorů postavených po stranách televize, případně plátna, které vpředu doplňuje ještě jeden centrální reproduktor. Za sedačkou nebo křesly pak pro prostorový zvuk nesmí chybět efektové reproduktory, opět jeden na každé straně. Nezbytnou součástí reprosoustavy je dále subwoofer, jenž zvuku dodá ty správné basy a zajistí, že zvuk nejen uslyšíte, ale zároveň budete cítit, jak vám prochází celým tělem. Taková sestava tvoří populární konfiguraci ozvučení 5.1. V případě, že patříte mezi mimořádně náročné posluchače, nemusíte se bát ani početnějších reprosoustav. Zajímavou možností je například zabudování vestavných reproduktorů do stropu, čímž docílíte zážitku, který znáte z kina.

Ozvučení na míru od VOIX

VOIX se nezabývá pouze prostým prodejem audio vybavení, očekávat můžete komplexní služby v oblasti zvuku, a dokonce i videa. Prvotřídní audio na míru s plným a maximálně věrným zvukovým projevem doplněné o televizi nebo projektor s neméně působivým obrazem je nezbytný základ, ale záruku dokonalého audiovizuálního zážitku dává až jejich ideální kombinace, ať už jde o samotnou volbu zařízení, nebo jejich umístění. Odborníci z VOIX, kteří při své práci těží ze zkušeností získaných ze spolupráce s řadou architektů, developerů a designérů, se postarají o bezchybný návrh jak malého privátního kina u vás doma, tak i velkých komerčních projektů. Následná profesionální realizace je samozřejmostí. Již při první návštěvě místnosti a spuštění všech zařízení po dokončení projektu hned poznáte, že za kinosálem stojí někdo, kdo ví, co dělá.

Showroom VOIX pro pohodlný výběr

V pražském showroomu má VOIX k dispozici šest akusticky upravených poslechových místností, ve kterých si můžete poslechnout a prohlédnout mnoho kusů audio vybavení. Na základě vlastních preferencí a pochopitelně také odborných rad si v showroomu vyberete reproduktory a další zařízení, které vás nejvíce zaujmou. To, díky čemu si doma budete moci vychutnat zvuk v dosud nepoznané kvalitě nehledě na to, jestli si pustíte album oblíbeného interpreta, nebo právě vydanou filmovou novinku.

Poslech hudby se sluchátky nemusí znamenat horší zvuk

Na cestách nebo doma, když nechcete nikoho rušit, je třeba sáhnout po sluchátkách. Ani to však neznamená, že byste se kvůli tomu museli vzdát kvalitního zvuku. Prémiová sluchátka s prémiovým zvukovým projevem jsou v nabídce VOIX dostupná jak v klasickém náhlavním provedení, tak i v kompaktní variantě v podobě sluchátek do uší. Drátová či bezdrátová sluchátka přes hlavu využijete pro domácí poslech – při sledování filmů i hraní her – i poslech na cestách. Zvláště je oceníte při jízdě ve vlaku nebo během dálkového letu, kdy náhlavní sluchátka s uzavřenou konstrukcí spolehlivě utlumí okolní ruch. Bezdrátové modely sluchátek do uší pak představují praktickou volbu na sport.

Absolutní špičkou v kategorii jsou sluchátka HiFiMAN. Značka HiFiMAN se zaměřuje zejména na otevřená náhlavní sluchátka, jež jsou svým designem věrné retro stylu, ale pokud jde o zvuk, na nějaké praskání připomínající staré časy můžete zapomenout. Do uší se vám bude dostávat neobyčejně čistý nezkreslený zvuk s vysokou dynamikou. K té nejvěrnější reprodukci zvuku mimo jiné přispívá otevřená konstrukce sluchátek. Sluchátka si nebudete chtít sundat také díky jejich konstrukci, zpracování a použitým materiálům – jsou extrémně pohodlná.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii technika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu