Originální dárek pro muže i děti? Věnujte pořádné bicí nebo jiný hudební nástroj

Originální dárek pro muže i děti? Věnujte pořádné bicí nebo jiný hudební nástroj

12. listopadu 2022,

Má vaše dítko nebo partner hudební sluch a řešíte, co skvělého, originálního a jednoduše jen stěží překonatelného byste koupili k letošním Vánocům? Pak zvolte hudební nástroj. A pokud chcete postoupit ještě kousek jinde, originálním dárkem je i kvalitní mixpult, díky němuž se může stát vaše dítě, ale i vy sami, profesionálním DJ-em.

Pioneer Dj DJM-750 MK2, foto: melodyshop.czPioneer Dj DJM-750 MK2, foto: melodyshop.cz

Oblíbené bicí nástroje

Menším i větším dětem rodiče mohou bez obav pořídit bicí nástroje nebo perkuse. Je na vás, zda se rozhodnete pro akustické bicí nebo jejich elektronickou verzi. Pokud máte děti větší, náctileté, dejte však rozhodně na to, co se líbí jim. Díky tomu u hudby vydrží a bude je skutečně bavit.

Kvalitní nabídku akustických i elektronických bicích najdete na melodyshop.cz. Najdete zde velké spektrum nástrojů, které souhrnně označujeme bicí a perkuse. Ať už hledáte celé bicí soupravy, činely, paličky nebo štětky, cvičné pady, perkuse nebo příslušenství, máte z čeho vybírat.

Pro trénink a zábavné hraní dětí i dospělých můžete koupit NINO Percussion Mini Melody Steel Tongue Drum White, teď právě se slevou 17 % z původní ceny. Jedná se o niniaturní buben s ocelovým jazykem, který se skvěle hodí pro užití doma i ve škole. Očekávat můžete předem vyladěnou stupnici, uklidňující a klidný tón, ladění C5, D5, E5, G5, A5 a C6. Průměr je 6“ a hmotnost 486 g. Vbalení najdete i dvě paličky z měkké pryže a přenosný obal.

Pro zkušenější je tady elektronická bicí souprava YAMAHA DTX 432K. Dosáhnete s ní 415 zvuků, má 10 předvoleb, 10 skladeb, 9 typů reverbu, nastavitelní umístění Hi-hat a snare padů, zabudovaný metronom, tónový generátor, USB, aplikaci YAMAHA DTX 432 dostupnou pro iOS a Android i bohaté příslušenství.

Nechcete bicí? Co třeba klarinet?

Jste spíše pro dechové nástroje? Jsou u vás v rodině tradicí. Pak bude možná tou pravou volbou klarinety. Jsou nedílnou součástí spousty koncertů, protože mají zvuk, který je velmi obohacující. Mezi klarinety od melodyshop.cz si vyberou jak začátečníci, tak profesionálové. Nechybí zde BB Klarinety, ES Klarinety, A Klarinety a další, stejně jako jejich příslušenství.

Nakupte na jednom místě pro celou rodinu

V e-shopu melodyshop.cz koupíte i kytary, baskytary, klávesy, smyčcové nástroje, mikrofony, sluchátka a distributory, stojany židle, držáky, světelnou techniku a další. Při nákupu nad 2 900 Kč získáte dopravu ZDARMA.

Využijte také mnoha rad, které vám zde rádi a ochotně poskytnou – zeptejte se přes chat na webu melodyshop.cz. Pokud si vyberte hudební nástroj právě tady, v obchodě s více než 15 letou tradicí, budete jistě spokojeni.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu