Potřebujete plastové láhve na své finální produkty?

Potřebujete plastové láhve na své finální produkty?

2. prosince 2022,

Pojďte své výrobky balit s All in Packaging. Ať již potřebujete plastové láhve či jiné nádoby, uzávěry, dávkovače a rozprašovače, kelímky, tuby, kartonové, ale i další obaly, firma vám nabídne bohatý sortiment těchto produktů, i vám pomůže vytvořit jedinečný design vašich výrobků.

Co produkt, to jiné požadavky na balení. Ty se liší z mnoha perspektiv. Některé obaly musí splňovat především bezpečností standardy. Platí to pro balení různých chemikálií. Nemusí jít pouze o skladovací a přepravní obaly. Chemie je držena i v domácnostech a poměrně běžné čisticí prostředky mohou být nebezpečné dětem. Je proto důležité zajistit jejich bezpečnost. Stejné platí u barev, laků a další chemie pro domácí dílnu.

Velice specifické mohou být obaly na kosmetické produkty

U nich se klade obrovský důraz na design. Často je to právě vzhled obalu, který produkt prodá. Je marketingovým nástrojem, jenž však musí splnit i další požadavky souvisejí třeba s pohodlnou aplikací. Někdy potřebujeme pumpičku, jindy kapátko… Pokud však tyto dávkovače nefungují, třeba jen proto, že si nerozumí s konzistencí obsahu, zákazník si již příště tento produkt nepořídí. Problematické může ulpívání obsahu na vnitřní části obalu, či nemožnost obsah 100% spotřebovat, protože jej neumíme z obalu dostat. U kosmetiky je též někdy vyžadována nutnost skladování ve tmě, k čemuž jsou vhodné tmavé obaly.

Obaly pro všechna odvětví

Zatím jsme vyjmenovali pouze dvě oblasti, přitom každé průmyslové odvětví má své specifické požadavky na obaly. S All In Packaging jste našli partnera, který vám umí rychle dodat potřebné obaly, nebo komplexně vyřešit váš problém s vhodným balením konkrétního produktu. Společnost není jen dodavatelem, ale partnerem pro firmy všech velikostí. Nabízí řešení od kusových zakázek, jednotlivých objednávek, až po velké a dlouhodobé zakázky.

Velké množství výrobků je skladem, a i proto je možné v podstatě ihned obaly objednat s velice rychlým dodáním. Může jít třeba o běžně dostupné a často žádané láhve. Produkty jsou vždy skvěle popsané a specifikované, včetně informace o aktuální skladové zásobě. Obalové zásoby jsou dostupné s možností nákupu online a s rychlým dodáním.

O firmě All In Packaging

All In Packaging je specialista na kompletní obalová řešení. Nabízí hotové produkty, produkty na míru i celou řadu služeb. Firma má extrémně rychlé dodání zboží a skladové zásoby je možné k zákazníkovi doručit do 24 hodin. Nabízí produkty v top kvalitě. Pokud chcete ušetřit, sáhnout máte možnost po výprodejových produktech za sníženou cenu. Je však možné, že tyto produkty již v budoucnu nebudou dostupné.

Nejste si jistí, jestli je ten který obal pro vás tím pravým? Z All In Packaging vám pošlou vzorek obalu zcela zdarma. Nechte si poslat až tři vzorky. Zaplatíte pouze za dopravu.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu