Objevte nábytkové kování, které učiní váš domov hezčím i komfortnějším

Objevte nábytkové kování, které učiní váš domov hezčím i komfortnějším

17. ledna 2023,

V dnešní době už vůbec neplatí, že nábytek, na který jsme byli zvyklí, když jsme byli malí, musí vypadat nebo fungovat stejně i v dnešní době. Důkazem toho jsou např. šikovné šuplíky, které lze doplnit o zásuvkové výsuvy, jež tlumí náraz při zavírání jemným bržděním. Jaké další zajímavé pomocníky si můžete nejen do kuchyně pořídit?

Stolové nohy přesně dle vašich potřeb

V mnoha prostředích potřebujeme stolové nohy s upravitelnou délkou. Takové, stejně jako klasické stolové nohy v různých provedeních, ať už se podíváme na barvu, tvar nebo průměr, včetně stolních podnoží, nabízí e-shop fpinterier.cz. Koupíte zde i zajímavé typy, jako např. rohovou nohu pro kabelový kanál ST201GK/90°.

Kvalitní, pevné a stabilní stolové nohy zajistí výbornou oporu pracovní desce, a tak se vám nestane, že se vám výběrová káva, kterou si při práci nebo návštěvě uvaříte, při pohybu kolem stolu vyleje.

Využijte rohové skříňky kuchyňské linky na maximum

Znáte kuchyňský drátěný program? Je dnes velmi populární, protože dovoluje využít prostor lépe a především eliminuje nutnost lovit nádobí nebo potraviny vkleče z hlubokých spodních skříněk kuchyňské linky. Nabídka drátěných košů je tak bohatá, že lze najít řešení do většiny rohových skříněk, ale i do horních skříněk a potravinových skříní.

Police iMove, antracit, foto: fpinterier.czPolice iMove, antracit, foto: fpinterier.cz

Drátěné koše jsou pevné, odolné a budou vám sloužit po mnoho let. Už nebudete muset hledat oblíbený hrnec, mísu, nebo menší nádobu s kořením či sáčkem s rýží. Takový drátěný koš pro potravinou skříň je výborným řešením pro úzkou potravinovou skříň. S pomocí výsuvného koše budete mít obsah celé potravinové skříně před sebou a hravě nahlédnete do každé poličky.

Podívejte se na kompletní nabídku fpinterier.cz a vyberte si nábytkové závěsy, stolové nohy, zámky, úchytky, věšáky, kliky i mnohé jiné. Budete nadšeni, co vše koupíte na jednom místě ve vysoké kvalitě.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu