I levné hračky děti baví. Stačí vědět, po kterých se poohlédnout

I levné hračky děti baví. Stačí vědět, po kterých se poohlédnout

20. ledna 2023,

Máte více dětí, a tak ročně utratíte spoustu peněz za jejich oblečení, potřeby do školy, stravné, léky, když jsou nemocné? Možná vás proto tíží blížící se narozeniny dítka a vaše přání udělat mu radost hračkou z hračkářství, která se mu bude líbit. Nemějte obavy. Existuje mnoho levných hraček, které děti milují a hrají si s nimi opakovaně velmi rády.

Kostýmy potěší holky i kluky

K oblíbeným hračkám, které můžete koupit dětem různého věku, patří bezesporu dětské kostýmy. Stačí vědět, čím by se chtěl váš syn či dcera stát, jaká postavička z pohádky se jim líbí, nebo která zvířátka jsou nejoblíbenější. U kluků jsou populární kostýmy hrdinů, jako Spiderman, Batman, Kapitán Amerika, ale také pirát, hasič, policista, kutil, atd. Jen pak počítejte s tím, že vám doma bude často pobíhat malý Spiderman nebo opravář, který bude hledat, kterou skříňku je potřeba opravit či jakou polici rozřezat napůl.

Dětský kostým modrá ledová princezna, foto: hrackarstvieu.czDětský kostým modrá ledová princezna, foto: hrackarstvieu.cz

Holčičkám udělají radost kostýmy princezen, víl, postaviček z pohádek, zvířátek, jako třeba myšek, kočiček, také čarodějnic a mnohé jiné.

Pokud znáte maminku, která má lis na textil a vyrábí trička s potiskem dětem nejen na doma, ale i na karneval, levné kostýmy z hračkářství mohou být příjemnou náhradou, kterou si můžete dovolit.

Překvapte dítko hračkou, kterou ještě nemá

I mezi hudebními hračkami najdete levné kousky. Třeba dětskou kytaru se 4 strunami a trsátkem. Anebo věnujte něco z hraček do vody, hračky na zahradu, jako třeba polystyrenový model letadla, měkký set do písku, vody, létající talíř nebo draka, kterého můžete pouštět nejen na podzim.

Děti milují i bublifuky, společenské hry, knížky, omalovánky, kluci pak autíčka, vláčky, nářadí. V e-shopu hrackarstvieu.cz najdete mnoho hraček pro děti malé i větší, které jsou kvalitní a levné. Podívejte se sami.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu