Objevte krásné snubní a zásnubní prsteny od mnoha výrobců na jednom místě

Objevte krásné snubní a zásnubní prsteny od mnoha výrobců na jednom místě

30. ledna 2023,

Jak vybírat zásnubní i snubní prsteny?

S výběrem těchto prstenů zpravidla nemáme příliš zkušeností, ideální je vybírat je jen jednou za život. Než se rozhodnete do nich investovat, měli byste zvážit pár základních faktů:

  • Volba materiálu – upřednostňujete bílé, žluté či růžové zlato? Anebo volíte spíše stříbro či jiný kov nebo materiál? Možnosti jsou dnes vskutku rozmanité, tradiční i netradiční.
  • Kolik chcete investovat – jiný rozpočet bude mít s velkou pravděpodobností majitel úspěšné firmy a jiný mladík, který před pár lety dostudoval a je řádným zaměstnancem. Je zbytečné se při koupi prstenu zadlužovat, nebo prodávat kdejaké vybavení do bazarů. I levnější typy prstenů jsou kvalitní a hezké. Důkazem je jednoduchá varianta, která je nestárnoucí.
  • Prsten s drahokamy nebo bez nich – cenu ovlivňují i použité drahokamy. Někomu však nejde o to, aby byl prsten bez drahokamů, a tedy levnější. Někdo je jako součást prstenu jednoduše nechce. Anebo je bez potíží nahradí věrohodnými kopiemi. Jde jen o vaše rozhodnutí.
  • V jakém stylu má být váš prsten vyroben – máte netradiční životní styl a chcete jej přenést i do snubních prstenů? Anebo máte rádi eleganci? Nebo spíš extravaganci? Možná hledáte prsteny, které budou zajímavé a trendy i po desetiletích.

Vybírejte s ohledem na přání vás obou

Je krajně nevhodné vybírat prste­ny ať už zásnubní nebo snubní s ohledem jen na jednoho partnera. Pokud vybíráte prsten zásnubní, zkuste se nenápadně dovtípit, jaký typ prstenu se ženě líbí. Inspirací vám může být její šperkovnice, ale i „náhodně“ zapředený rozhovor s přáteli na téma prstenů, nebo návštěva zlatnictví kvůli opravě šperku, při níž jen tak „bez zájmu“ nahlédnete na zásnubní prsteny. U výběru snubních prstenů už nic tajit nebudete a měli byste vybírat společně s ohledem na vkus vás obou.

V dnešní době můžete mít prsteny nepatrně i výrazně jiné. Muži mohou volit prsteny bez drahokamu na rozdíl od ženy, nebo bez ozdobné rytiny, rozdíl může být i v šířce nebo tloušťce prstýnku. Na všem se dá domluvit.

Podívejte se sami na velkou nabídku zásnubních i snubních prstenů od mnoha výrobců na webových stránkách prsty­nek.com. Uvidíte, že si vyberete s ohledem na cenu, vzhled, styl i použité materiály.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu