Módní must-have sezóny: Co se oplatí mít v jarním šatníku?

Módní must-have sezóny: Co se oplatí mít v jarním šatníku?

14. března 2023,

Jaro nastoupí vždy poměrně rychle. Máte pro něj připraven svůj šatník? Trendy letošního roku velí pár novinek, ale vzdávat se nemusíme ani tradičních evergreenů. Jak na letošní jarní šatník?

V první řadě potřebujeme funkční oblečení

Nemám teď na mysli pouze oděvy z funkčních materiálů dnes tak typických pro sportovní a outdoor oblečení. Naznačit chci, že se zimním kabátem a zimní bundou si do začátku léta nevystačíme. Svršky by nás pořád měly chránit před chladnějším i proměnlivým počasím, ale současně je musíme odlehčit. Do jarního šatníku patří tříčtvrteční i dlouhé kabáty.

Které jarní kabáty jsou must-have pro jaro?

Rozhodně by vám neměl v dámském šatníku chybět trečkot. Univerzálním bude ten v přírodních světlých zemitých odstínech. Nosit jej budete moci mnoho let bez toho, aby vyšel z módy. Aktuálním hitem jsou pak různé vzorované kabáty. Pokud se nebojíte do svého šatníku vpustit špetku extravagance, určitě si tyto kousky oblíbíte. Dodají vám pozitivní náladu, kdykoliv si je oblečete. Podívejte se na skvělé tipy na jarní kabáty https://answear.cz/…eceni/kabaty.

Sako místo kabátu i notná dávka elegance

Ještě odlehčenějším svrškem bývají dámská saka. Na hity letošní sezóny se můžete podívat v e-shopu Answear – https://answear.cz/…bleceni/saka. Módním hitem budou saka v barvě roku 2023, kterou je Viva Magenta. Tato smyslná ženská barva si vás rychle získá a velice snadno oživí i ten nejkonzervativnější šatník.

Sázkou na jistotu bývají střihy dámských sak v pánském stylu. Prodloužená délka ukryje nedostatky naší postavy. Jde navíc o velice univerzální kousek hodící se k šatům, ke kalhotám i k sukni. Slušet vám budou ta s jednořadým i dvouřadým zapínáním. Nic nepokazíte ani kratšími sáčky ve stylu Coco Chanel. A samozřejmě se nebojte být vidět. Docílíte toho jasnými barvami, ale též nepřehlédnutelnými střihy. Například sakem na pomezí saka v pánské fazóně a peleríny.

Výborně vypadají saka s pásky. Umí formovat postavu, zvýrazňují pas a v kombinaci s exkluzivnějším opaskem mohou vypadat jako vylepšená šperkem. Nebojte se ani vest v sakovém střihu. Skvěle vypadají kostýmy se sakem. Sako z nich pak máte možnost kombinovat i do jiných outfitů.

Hitem je pohodlná elegance

Ani tuto sezónu vás móda nemusí nijak svazovat. Noste pohodlné outfity, protože právě ty jsou hitem. Nebojte se oversized velikostí. Nemusíte se vracet ani k nepohodlným lodičkám a své nohy hýčkejte v kvalitních fashion teniskách. Uvolněné outfity se vás odmění tím, že se budete cítit pohodlněji a svobodněji. Dopřejí vám navíc pohyb, kdykoliv na něj dostanete chuť. Ptáte se jaký? No přece chůzi. Protože právě ona je tím nejzdravějším a pro člověka nejpřirozenějším pohybem vůbec. Vyberte si pohodlné kousky pro svůj šatník v e-shopu Answear.cz. Jarní sezóna tam již začala.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu