Barlinek: Přírodní Krása a Inovace v Dřevěných Podlahách

Barlinek: Přírodní Krása a Inovace v Dřevěných Podlahách

15. prosince 2023,

Společnost Barlinek, přední výrobce dřevěných podlah, klade důraz na kvalitu, inovaci a udržitelnost. S historií zakotvenou v tradici a odbornosti, Barlinek transformuje kvalitní dřevo do široké palety podlahových řešení, včetně masivních a třívrstvých dřevěných podlah. Vybrat si můžete z klasických nebo francouzských stromečků a nyní dokonce s 15% slevou!

Dřevěná podlaha ze skutečného dřeva

Dřevěná podlaha Barlinek je unikátní kombinací tří vrstev skutečného dřeva v moderním křížovém uspořádání. Tato vrstvená struktura poskytuje podlaze stabilitu a je ideální pro podlahové vytápění. Podlaha nabízí 100% dřevěnou konstrukci, je stabilní, odolná vůči teplotním a vlhkostním změnám, a umožňuje rychlou samostatnou montáž. Podlaha Barlinek je vhodná na podlahové vytápění, má větší rozměrovou stabilitu než masivní dřevěné podlahy a nabízí možnost renovace. Navíc, systémy spojů BARCLICK® a Barlock 5Gc zajišťují efektivní a snadnou instalaci.

Využíváme pouze nejlepší dřevo pro naše dřevěné podlahy, zajišťující dlouhodobou trvanlivost a estetickou hodnotu. Dřevo pochází z udržitelně spravovaných lesů, což zaručuje respekt k přírodě. Zároveň se zavazujeme k ochraně životního prostředí a podporujeme udržitelné hospodaření v lesnictví. Snažíme se minimalizovat dopad našich výrobních procesů na přírodu a používáme metody, které snižují odpad a znečištění. Tímto způsobem přispíváme k ochraně lesů pro budoucí generace a zajišťujeme, že krása přírody zůstane zachována. Kvalitní a udržitelně získané dřevo je pro nás základním stavebním kamenem. Věříme, že naše zákazníky ocení nejen vysokou kvalitu a krásu našich dřevěných podlah, ale také naše snahy o ochranu a udržitelnost přírodních zdrojů.

Pokročilé technologie

Naše dřevěné parkety jsou výsledkem pokročilých technologií. Inovativní zpracování dřeva zajišťuje vysokou odolnost a snadnou údržbu. Pro ještě lepší výsledky je možné využít některý z protektorů nebo speciálních čistících prostředků a díky tomu prodloužit životnost. Vyzkoušejte olej nebo vosk a budete příjemně překvapeni! Dřevěné podlahy Vám i díky pravidelné péči pak budou sloužit klidně i celý život. 

Barlinek si klade za cíl minimalizovat ekologickou stopu. Od zdroje materiálů až po výrobní procesy, vše je v souladu s udržitelností. Využíváno je tvrdé dřevo, především dub a jasan především proto že zaručuje dlouhodobou funkčnost. Dřevěné podlahy jsou vyráběny v nejrůznějších barvách jako je odstín honey, serene nebo karamel. Nabízíme rozmanité styly a barvy, od tradičních po moderní designy, aby vyhovovaly všem vkusům a potřebám. Vyberte si dřevěnou podlahu, která vám bude vyhovovat, a to buď z našeho skladem dostupného sortimentu nebo na objednávku. 

 Barlinek přináší kombinaci tradice, inovací a udržitelnosti v dřevěných podlahách. Naše podlahy jsou nejen krásné a kvalitní, ale jsou také výrazem zodpovědného přístupu k přírodě a budoucnosti.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu