Vyberte si své sněhule! – DC, Puma či Nike?

Vyberte si své sněhule! – DC, Puma či Nike?

1. února 2011, zimní obuv, sněhule, skate, zima 2010/2011, DC, Puma, Nike, umělý kožíšek, nepromokavé boty, sportovní boty

Sponzorované odkazy

Všichni už se chystáme na jaro a sníh ne a ne zmizet. A proto je potřeba, se před ním ještě pár týdnů chránit. Nejenže budeme nadále oblékat teplé péřové bundy, ale nesmíme zapomenout ani na hřejivé botky. A jaké boty by měly zajisté udržovat naše nohy stále v teple? No přeci sněhule! Těmto botám se neříká sněhule jen tak nadarmo. Do mrazivého sněhu jsou totiž těmi nejideálnějšími. Většina sněhulí je speciálně upravena tak, aby nepropouštěla vodu, a proto se s nimi nebudete moct bát vyjít ani do neoblíbené břečky, které nás ještě letos čeká určitě hodně.

Přední výrobci sportovního a skate oblečení si pro nás připravili širokou nabídku zimních sněhulí. Zaměříme se na populární značky DC, Puma a Nike. Můžeme si již teď vybírat a také posuzovat, které značce se letos zimní kolekce sněhulí 2010/2011 nejvíce povedla.

DC sněhule

Kolekce zimních bot se značce DC zcela nepochybně vyvedla na výbornou. Svými botami chce značka DC pokaždé zaujmout za každou cenu a stejně tak se jí to daří i u zimních sněhulí letošní sezóny. Boty vynikají originalitou a jsou dost odvážné. Hodí se spíše pro mladé a dospívající slečny, které značku DC milují. Sněhule jsou zcela nepromokavé díky tomu, že mají vysokou podrážku, která je vyrobena z kvalitní gumy. Každý kus těchto jedinečných bot je také opatřen výrazným logem značky, takže se určitě nemusíte bát toho, že by, nedej bože, o vašich sněhulích mohl někdo pochybovat.

Puma sněhule

Sportovní značka Puma se u své kolekce sněhulí zaměřila především na to, aby o nohy jejich zákazníků bylo pečováno a byly v pohodlí. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že se jim to opravdu daří. Sněhule od značky Puma jsou vyrobené z příjemných materiálů. Vnitřek bot je většinou zateplen umělým kožíškem, který napomáhá tomu, aby vaše nohy byly v teple. Sněhule se hodí pro dámy všech věkových kategorií. Nejlépe se vám budou sněhulky hodit ke sportovní bundě stejné či konkurenční značky.

Nike sněhule

Značka Nike je snad jednou z nejpopulárnějších v prodeji svých jedinečných bot. Její kolekce zimních sněhulí je stejně tak skvělá, jako kolekce ostatních bot. Sněhule Nike jsou skvěle sladěné barvou i stylem. V nich budou vaše nožky stoprocentně nepřehlédnutelné. Vybrat si budete moci ze všech oblíbených barevných kombinací. Sněhule Nike se svým střihem velice podobají konkurenčním sněhulím jiných sportovních značek.

Zdroje: www.dcshoes.com www.champssports.com www.puma.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu