Nakoukněte! Zimní kabáty Mango, Roxy a Guess

Nakoukněte! Zimní kabáty Mango, Roxy a Guess

30. ledna 2011, zimní kabáty, Guess, Roxy, Mango, trendy, zima

Sponzorované odkazy

Ačkoliv nám počasí už nabídlo malou ochutnávku jara, čeká nás ještě pár zimních měsíců. Na scéně se také znovu objevil sníh a mráz a ještě chvíli tedy potrvá, než budeme moci kabáty definitivě uklidit do skříní. Navíc teď díky stále trvajícím povánočním slevám přichází vůbec nejvýhodnější čas na koupi kabátu. Pokud se po nějakém novém porozhlížíte, nakoukněte se mnou do nabídky tří velmi oblíbených značek – Guess, Mango a Roxy.

Vždy elegantní Mango

Zimním kabátům španělské značky Mango nechybí patřičná elegance a styl. Nesou se spíše v mladistvém duchu a jsou na nich jasně patrné nové trendy. Co se týče barev, nevymyká se Mango zimní klasice – hnědé, černé, bílé a tmavě modré. Vzorů v jejich kolekci moc nenajdeme, výjimkou je kostka, která působí velmi elegantně.

Barevné Roxy

Pokud preferujete sportovnější styl a ráda si hrajete s barvami, rozhodně zamiřte do obchodů Roxy. Čeká tam na vás spousta pestrobarevných kabátků v mladistvém stylu, ve kterých rozhodně nebudete působit usedle. K těmto kabátům se skvěle hodí obyčejné rifle i boty bez podpatků, se kterými vykouzlíte ležérní a pohodlný outfit vhodný pro každodenní nošení.

Nádech luxusu od Guess

Eleganci a luxus vám zaručí kabáty značky Guess. Jejich cena je trochu vyšší, ale kompenzuje ji zaručená kvalita a styl. V kombinaci se sukní či šaty a vysokými podpatky si v kabátech Guess budete připadat jako ze světa Hollywoodu. Tato firma nabízí i kabáty kratší, které zase vypadají skvěle s kalhotami. Co se trendů týče, nemůžeme si nevšimnout výrazného military stylu, který je in již několikátou sezónu a pořád se v pomyslném žebříčku oblíbenosti drží velmi vysoko. Není divu, vypadá totiž skvěle.

Jak je vidět, z nabídky značek Mango, Roxy a Guess si vyberou jak milovníci luxusu a elegance, tak i sportovní typy nebo fashionisti sledující nejnovější trendy. Zima bude podle všeho ještě dlouhá, proto s koupi nového kabátu neváhejte a využijte nabídek těchto značek.

Zdroje: www.polyvore.cz, www.fr.roxy-europe.com, www.shop.mango.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu