Připravte se na jaro! - Mikiny s kožíškem

Připravte se na jaro! - Mikiny s kožíškem

26. února 2011, jaro 2010/2011, Abercrombie & Fitch, Aeropostale, kožíšek na kapuci, element, quiksilver, mikiny, mikiny s kožíškem, fox, animal, roxy

Sponzorované odkazy

Příchod jara se blíží a vy ještě nevíte, jak bude váš look v tomto období vypadat? Jestli spíše zvolit lehkou jarní bundičku či originální vestu, maxi svetr nebo obyčejnou mikinu? Pro všechny, kteří v tomto problému zatím nemají jasno, tu mám unikátní tip v podobě mikinek s kožíškem! Pro příchod teplé jarní sezóny jsou naprosto ideální. Nebudete se v nich potit ani vám nebude úplná zima. Vybrat si můžete ze všech střihů, barev i značek, a proto se vám vaše mikinka s kožíškem bude hodit pravděpodobně ke všemu.

Mikiny s kožíškem můžeme rozdělit do dvou skupin, kdy v první slouží kožíšek, jako doplněk a v druhé, jako dobrý pomocník. Doplňkový kožíšek na mikině nemá, dá se říci žádnou prospěšnou funkci, krom toho, že vypadá dobře. Všichni ho určitě moc dobře známe. Vyskytuje se nejčastěji kolem okrajů kapucí, rukávů či dolních okrajů mikin. Nás ale spíše zajímají mikiny, které mají užitečný kožíšek uvnitř. Tento kožíšek budeme milovat, jelikož nás, ještě ne v úplně hřejivém počasí, dokáže dokonale zahřát. Pojďme tedy okouknout již zmiňované střihy, barvy a výrobce těchto mikinek.

SKATE mikiny s kožíškem

Skate mikiny jsou velice oblíbené u teenagerů a mladých lidí, a proto i známé skate značky, jako jsou Roxy, Fox, Element, Quiksilver, a nebo Animal už přišly na to, čím své kolekce mikin obohatit. Samozřejmě že je řeč o vnitřním kožíšku. Myslím si, že zrovna pro skate mikiny je vnitřní kožíšek nejideálnější, jelikož jejich nositelé (mladí lidé) jsou neustále v jednom kole a potřebují perfektní kvalitní oblečení, ve kterém se budou cítit pohodlně a bezstarostně. Skate mikiny jsou též určeny pro milovníky skateboardingu, in-line bruslí a BMX. Tito málokým pochopení sportovci by se při svém hobby v mikině s kožíškem asi dost zpotili, ale rozhodně ji rádi využijí při běžném nošení či zrovna při cestě ke skateboardové U-rampě.

Mikiny s kožíškem Abercrombie & Fitch

Legendární značka Abercrombie & Fitch je známá svými mikinkami s kožíškem. Neznám jinou značku, která by tohoto kusu oblečení měla ve svých skladech více než ona. Mikiny Abercrombie & Fitch jsou sami o sobě velice pěkné a jsou zhotovené pokaždé z jemného materiálu a díky vnitřnímu kožíšku je jejich nošení o to příjemnější. Značka si nejvíce libuje v kožíšku uvnitř kapuce, což je velice rozumné, jelikož hlavu bychom si měli před zimou chránit nejvíce. A jestliže budeme mít přes hlavu přehozenou kapuci s kožíškem uvnitř, bude nám zaručeně teplo, neboť je přeci dokázáno, že hlavou uniká až 90% lidského tepla.

Mikiny s kožíškem Aeropostale

Mikiny s kožíškem značky Aeropostale se velice podobají mikinkám od značky Abercrombie & Fitch. Mají ale jedno veliké plus. Značka na svých mikinách dokáže kombinovat oba druhy využití kožíšku. Na mikinách kožíšek slouží i jako dekorace i jako dobrý pomocník. Mikny Aeropostale mají sportovní styl a hodí se spíše pro mladší generace. Vyrábějí se též z velice příjemného materiálu a velmi dobře se nosí.

Zdroje: www.aeropostale.com www.polyvore.com www.abercrombie.com, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu