Ozdobte se luxusem / Hodinky Longines dámské i pánské

Ozdobte se luxusem / Hodinky Longines dámské i pánské

6. února 2011, hodinky, dámské hodinky, pánské hodinky, Longines

Sponzorované odkazy

Dříve byly hodinky především skvělým pomocníkem při určování času. Dnes je z nich spíše módní doplněk a prvotní funkce byla odsunuta na druhou kolej. U některých typů hodinek totiž přesný čas ani vyčíst nejde. Přesto jsou pořád věcí, bez které si většina z nás neumí skoro představit život a pokud je náhodou zapomeneme jeden den doma, připadáme si „jako bez ruky“. Pokud se po nějakých nových hodinkách poohlížíte, nebo sháníte pěkný a luxusní dárek ke dni Svatého Valentýna, neopomeňte nabídku značky Longines, jejích výrobky uspokojí i velmi náročného zákazníka.

Kvalita ze Švýcarska

Pokud bychom měli jmenovat zemi, která je hodinkami proslavená, většinu z nás jistě napadne Švýcarsko a s ním spojená preciznost, kvalita a elegance. A právě ve Švýcarsku má své kořeny i firma Longines, jež si svou pozici mezi ostatními značkami buduje již od roku 1832. Fakt, že nyní působí ve více než 130 zemích světa dokazuje, že se řadí ke světové špičce.

Jen si vybrat…

Hodinky Longines se nedělí pouze na dámské a pánské, ale jsou roztříděny do tří hlavních skupin – elegantní, sportovní a tradiční. Oficiální stránky této značky nám také nabízí možnost vybrat si hodinky podle velikosti, typu strojku, skla nebo třeba materiálu, ze kterého je vyroben řemínek. Díky tomu si může každý vybrat hodinky na míru svému stylu a potřebám.

Nebývalá elegance pro dámy

Firma Longines moc dobře ví, že luxus a přepych nikdy nevyjdou z módy a více či méně po nich touží každý. Nabízejí tedy dámské hodinky nejen ze zlata a stříbra, ale i kousky vykládané diamanty a jinými drahými kameny, což by zajisté ocenila každá z nás.

Styl a tradice pro pány

Oproti ženám mají muži škálu doplňků, kterými se mohou zdobit, značně omezenou. O to více si zakládají na kvalitních a dobře vypadajících hodinkách, kterými se mohou ve společnosti blýsknout. A jistě budete souhlasit, že k dobře padnoucímu obleku jsou stylové hodinky nejlepším doplňkem. U firmy Longines si vyberou jak muži sportovního typu toužící po moderních designech, tak i zastánci tradičně vypadajících hodinek.

Ať už chcete někoho obdarovat, nebo udělat radost sami sobě, nabídka hodinek značky Longines uspokojí všechny vaše představy a nároky. Díky jejich kvalitě a nadčasovému designu vám budou skvělým doplňkem na dlouhé roky.

Zdroj: www.longines.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu