Maxi šály vás zahřejí i ozdobí

Maxi šály vás zahřejí i ozdobí

24. února 2011,

Sponzorované odkazy

V posledních týdnech nás trápí stále nekončící změny v počasí. Všichni vždy uvítáme teplo a slunce, zima a sníh nás ale trápí. Proč si mrazivé počasí nezpříjemnit stylově? Určitě se mnou budete souhlasit, že v tomto případě platí čím více, tím lépe. Mluvím o velikánských chundelatých šálách, díky kterým se vám právě propuknutá chřipková epidemie zdaleka vyhne. Nenosíme je jen z praktických důvodů, jsou také perfektním módním doplňkem. Podle mého jsou dlouhé šály jedním z nejlepších kousků. Můžete si je kolem krku obtočit i několikrát, s trochou kreativity mohou dokonce nahradit i čepici. Praktické a trendy jsou kruhové šály. Mají jedno velké plus- nemusíte se trápit s věčně padajícími konci, zůstanou vždy na svém místě. Jsou lehce kombinovatelné, hodí se i k sáčkům. Nejlépe vypadají ledabyle navlečené přes dlouhé vlasy.

Neutrální barvy jako velbloudí a černá se vždycky hodí, vystupte ale z šedi ulice, která nás každoročně v zimě zavalí, a pořiďte si vesele barevnou- hráškově zelenou, oranžovou nebo žlutou. Prosvítí celý váš den a navíc i omladí.

Šála může působit sofistikovaně, ležérně i sportovně, záleží na vámi zvoleném oblečení. Dlouhé a středně dlouhé šály jsou ideální pro pohrávání si s jejich zavazováním, obvykle známe dva až tři způsoby, existuje jich ale daleko více. Koukněte na pár videí z Youtube, kde vám krok od kroku ukážou, jak na to. Z těch klasických je to třeba uvázání šály do úhledné stylové mašle pod krkem. Jsou poměrně levnou záležitostí, pokud si jich pořídíte více, každý den můžete vypadat i v jednom outfitu s jinými doplňky úplně jinak. Maxi šály ale nejsou jen záležitostí zimy, dají se nosit celoročně. K jaru a létu se hodí šály z lehčích materiálů, jako je třeba hedvábí, k zimě každopádně ty z vlny. Nejroztomilejší jsou šály, které mají na konci infantilní bambulky.

zdroje: polyvore.com, iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu